Ski Mauterndorf, Salzburg Land Austria iarna 2020
Filtre: Categorie: Ski× (3 oferte, 282.8EUR - 548.8EUR)
Traumplatzl, Mauterndorf

Traumplatzl

Mauterndorf, Salzburg Land, Austria

  • Fara transport
  Hotel Kernwirt, Mauterndorf Lungau

  Hotel Kernwirt

  Mauterndorf Lungau, Salzburg Land, Austria

   • Fara transport
   Wander Und Skihotel Steffner Wallner, Mauterndorf Lungau

   Wander Und Skihotel Steffner Wallner

   Mauterndorf Lungau, Salzburg Land, Austria

    • Fara transport

    Vacante ski Mauterndorf

    Mauterndorf reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Mauterndorf oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Mauterndorf va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte Ski Mauterndorf (Salzburg Land, Austria) iarna 2020 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!