Ski Hof Bei Salzburg, Salzburg Land Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (4 oferte, 147.3EUR - 1015.8EUR)
Hotel Sheraton Fuschlsee Salzburg Jagdhof, Hof Bei Salzburg

Hotel Sheraton Fuschlsee Salzburg Jagdhof

Hof Bei Salzburg, Salzburg Land, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Hotel Schloss Fuschl, Hof Bei Salzburg

Hotel Schloss Fuschl

Hof Bei Salzburg, Salzburg Land, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Golden Earth, Hof Bei Salzburg

Golden Earth

Hof Bei Salzburg, Salzburg Land, Austria

  • Fara transport
  Sheraton Fuschlsee-Salzbu, Hof Bei Salzburg

  Sheraton Fuschlsee-Salzbu

  Hof Bei Salzburg, Salzburg Land, Austria

   • Fara transport

   Despre Hof Bei SalzburgPrezentare si poze Hof Bei Salzburg

   Hof Bei Salzburg

   Hof în vara
   Toate este lângă, toate este aici! Luând soarele şi înot în Salzkammergut frumos lacurilor, sport pe şi în apă, golf, Drumeţii-tururi şi numai 13 km de faimoasa Mozartstadt Salzburg.

   Vacante ski Hof Bei Salzburg

   Hof Bei Salzburg reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Hof Bei Salzburg oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Hof Bei Salzburg va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte Ski Hof Bei Salzburg (Salzburg Land, Austria) iarna 2021 - 2022 - Alege din 5 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

   Intrebari frecvente despre Hof Bei Salzburg

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Hof Bei Salzburg?

   Hotel Sheraton Fuschlsee Salzburg Jagdhof, Hotel Schloss Fuschl, GOLDEN EARTH, Sheraton Fuschlsee-Salzbu sunt cele mai populare hoteluri din Hof Bei Salzburg

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Hof Bei Salzburg?

   Hotel Sheraton Fuschlsee Salzburg Jagdhof, Hotel Schloss Fuschl sunt cele mai apreciate hoteluri din Hof Bei Salzburg ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Hof Bei Salzburg.

   Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Hof Bei Salzburg?

   Hotel Sheraton Fuschlsee Salzburg Jagdhof, Hotel Schloss Fuschl sunt cele mai apreciate hoteluri din Hof Bei Salzburg ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Hof Bei Salzburg.

   Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Hof Bei Salzburg?

   Hotel Sheraton Fuschlsee Salzburg Jagdhof, Hotel Schloss Fuschl sunt cele mai apreciate hoteluri din Hof Bei Salzburg ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Hof Bei Salzburg.

   Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Hof Bei Salzburg?

   Hotel Sheraton Fuschlsee Salzburg Jagdhof, Hotel Schloss Fuschl sunt hoteluri din Hof Bei Salzburg ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Hof Bei Salzburg.