Ski Lammertal, Salzburg Land Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (2 oferte, 50EUR - 500EUR)
Pensionen In Abtenau, Lammertal

Pensionen In Abtenau

Lammertal, Salzburg Land, Austria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

Vacante ski Lammertal

Lammertal reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Lammertal oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Lammertal va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski Lammertal (Salzburg Land, Austria) iarna 2022 - Alege din 2 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Lammertal

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Lammertal?

Pensionen In Abtenau, Pensionen In Abtenau Annaberg St. Martin sunt cele mai populare hoteluri din Lammertal

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Lammertal?

Pensionen In Abtenau sunt hoteluri din Lammertal ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Lammertal.