Oferte cazare Nassfeld Hermagor, Carintia Austria iarna 2022
(9 oferte, 74.2EUR - 1000EUR)
Land Gut Hotel Radnighof Superior, Nassfeld Hermagor

Land Gut Hotel Radnighof Superior

Nassfeld Hermagor, Carintia, Austria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Falkensteiner Hotel Sonnenalpe, Nassfeld Hermagor

Falkensteiner Hotel Sonnenalpe  

Nassfeld Hermagor, Carintia, Austria

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
Cube Nassfeld, Nassfeld Hermagor

Cube Nassfeld

Nassfeld Hermagor, Carintia, Austria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Alpenhotel Marcius, Nassfeld Hermagor

Alpenhotel Marcius

Nassfeld Hermagor, Carintia, Austria

  • Fara transport
  Alm Resort Nassfeld, Nassfeld Hermagor

  Alm Resort Nassfeld

  Nassfeld Hermagor, Carintia, Austria

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport
  Falkensteiner Hotel Spa, Nassfeld Hermagor

  Falkensteiner Hotel Spa

  Nassfeld Hermagor, Carintia, Austria

   • Fara transport
   Kaernten Nassfeld, Nassfeld Hermagor

   Kaernten Nassfeld

   Nassfeld Hermagor, Carintia, Austria

    • Fara transport
    Alpenhotel Plattner, Nassfeld Hermagor

    Alpenhotel Plattner

    Nassfeld Hermagor, Carintia, Austria

     • Fara transport
     Alpen Adria Hotel, Nassfeld Hermagor

     Alpen Adria Hotel

     Nassfeld Hermagor, Carintia, Austria

      • Fara transport

      Despre Nassfeld HermagorPrezentare si poze Nassfeld Hermagor

      Nassfeld Hermagor

      Hermagor este situat la 602 m deasupra nivelului mării, în provincia Carinthia. Comunitatea are 7.232 de locuitori și se întinde pe o suprafață de 204,84 km ².
      Atracții în comunitatea Hermagor-Pressegger See sunt Castelul Möderndorf, Muzeul de istorie locală și Biedermeier Lerchenhof Castel, care a fost inclus in National Trust din 1939.
      În ultimii ani, Hermagor sa dezvoltat într-o destinație turistică de două-sezoane. Conceptul de turism durabil de vară a fost implementat cu succes în jurul lacului Pressegger See, una dintre cele mai calde lacuri din Austria. În timpul iernii, zona de schi Nassfeld face parte din una dintre "cele 10 zone de schi" în Austria și a devenit cea mai mare zona de schi din Carintia.

      Oferte Nassfeld Hermagor

      Nassfeld Hermagor, Carintia, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

      Partiile de ski din Nassfeld Hermagor sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Nassfeld Hermagor pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Nassfeld Hermagor sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

      Conditiile de zapada sunt excelente in Nassfeld Hermagor oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

      Echipamentul de instalatii pe cablu din Nassfeld Hermagor garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Nassfeld Hermagor va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

      Oferte cazare Nassfeld Hermagor, Carintia, Austria iarna 2022 - 2023 - Alege din 9 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

      Intrebari frecvente despre Nassfeld Hermagor

      Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Nassfeld Hermagor?

      Falkensteiner Hotel Sonnenalpe, Land Gut Hotel Radnighof Superior, Cube Nassfeld, Alm Resort Nassfeld, Kaernten Nassfeld sunt cele mai populare hoteluri din Nassfeld Hermagor

      Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Nassfeld Hermagor?

      Land Gut Hotel Radnighof Superior, Falkensteiner Hotel Sonnenalpe, Cube Nassfeld, Alpenhotel Marcius, Alm Resort Nassfeld sunt cele mai apreciate hoteluri din Nassfeld Hermagor ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Nassfeld Hermagor.

      Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Nassfeld Hermagor?

      Land Gut Hotel Radnighof Superior, Falkensteiner Hotel Sonnenalpe, Cube Nassfeld, Alpenhotel Marcius sunt cele mai apreciate hoteluri din Nassfeld Hermagor ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Nassfeld Hermagor.

      Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Nassfeld Hermagor?

      Falkensteiner Hotel Sonnenalpe sunt cele mai apreciate hoteluri din Nassfeld Hermagor ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Nassfeld Hermagor.

      Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Nassfeld Hermagor?

      Land Gut Hotel Radnighof Superior, Cube Nassfeld sunt hoteluri din Nassfeld Hermagor ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Nassfeld Hermagor.

      Care sunt hotelurile aproape de partiile de ski din Nassfeld Hermagor?

      Falkensteiner Hotel Sonnenalpe sunt hoteluri printre cele mai apreciate hoteluri aproape de partia de ski din Nassfeld Hermagor. Mai multe hoteluri aproape de partiile de ski din Nassfeld Hermagor.