Oferte cazare Egg Am Faaker See, Carintia Austria iarna 2021
(4 oferte, 161.5EUR - 161.5EUR)

Afiseaza harta
Vitalhotel Sonnblick, Egg Am Faaker See

Vitalhotel Sonnblick  

   Scor 9 din 1 comentarii

Egg Am Faaker See, Carintia, Austria

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Kleines Karnten, Egg Am Faaker See

Kleines Karnten

Egg Am Faaker See, Carintia, Austria

  • Fara transport

  Oferte Egg Am Faaker See

  Egg Am Faaker See, Carintia, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Egg Am Faaker See sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Egg Am Faaker See pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Egg Am Faaker See sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Egg Am Faaker See oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Egg Am Faaker See garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Egg Am Faaker See va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Egg Am Faaker See, Carintia, Austria iarna 2021 - 2022 - Alege din 4 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Egg Am Faaker See

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Egg Am Faaker See?

  Vitalhotel Sonnblick, Das Moser Hotel Garni Am See Adults Only, Kleines Karnten, Wellness Genießerhotel Karnerhof sunt cele mai populare hoteluri din Egg Am Faaker See

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Egg Am Faaker See?

  Vitalhotel Sonnblick, Wellness Genießerhotel Karnerhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Egg Am Faaker See ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Egg Am Faaker See.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Egg Am Faaker See?

  Wellness Genießerhotel Karnerhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Egg Am Faaker See ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Egg Am Faaker See.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Egg Am Faaker See?

  Vitalhotel Sonnblick sunt cele mai apreciate hoteluri din Egg Am Faaker See ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Egg Am Faaker See.

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Egg Am Faaker See?

  Vitalhotel Sonnblick sunt hoteluri din Egg Am Faaker See ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Egg Am Faaker See.

  Care sunt hotelurile aproape de partiile de ski din Egg Am Faaker See?

  Vitalhotel Sonnblick sunt hoteluri printre cele mai apreciate hoteluri aproape de partia de ski din Egg Am Faaker See. Mai multe hoteluri aproape de partiile de ski din Egg Am Faaker See.