Oferte cazare Radenthein, Carintia Austria iarna 2022
(12 oferte, 350EUR - 350EUR)
Metzgerwirt, Radenthein

Metzgerwirt

Radenthein, Carintia, Austria

  • Fara transport
  Chalet Catton, Radenthein

  Chalet Catton

  Radenthein, Carintia, Austria

   • Fara transport
   Haus Karnten, Radenthein

   Haus Karnten

   Radenthein, Carintia, Austria

    • Fara transport

    Oferte Radenthein

    Radenthein, Carintia, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din Radenthein sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Radenthein pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Radenthein sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Radenthein oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Radenthein garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Radenthein va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte cazare Radenthein, Carintia, Austria iarna 2022 - 2023 - Alege din 12 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

    Intrebari frecvente despre Radenthein

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Radenthein?

    APPARTEMENTHAUS ROSENGARTEN, Metzgerwirt, Ferienhotel Trattnig Gmbh, Romantikhotel Seefischer Am See, Zur Post And Appartementhaus Kern sunt cele mai populare hoteluri din Radenthein

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Radenthein?

    Zur Post And Appartementhaus Kern, Romantikhotel Seefischer Am See, Ferienhotel Trattnig Gmbh, Metzgerwirt sunt cele mai apreciate hoteluri din Radenthein ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Radenthein.