Oferte cazare Krems In Karnten, Carintia Austria iarna 2022
(7 oferte, 50EUR - 500EUR)
Familien Hotel Berghof, Krems In Karnten

Familien Hotel Berghof

Krems In Karnten, Carintia, Austria

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Hotel Nockalm, Krems In Karnten

Hotel Nockalm

Krems In Karnten, Carintia, Austria

  • Fara transport
  Gasserhutte, Krems In Karnten

  Gasserhutte

  Krems In Karnten, Carintia, Austria

   • Fara transport
   Gasthof Post, Krems In Karnten

   Gasthof Post

   Krems In Karnten, Carintia, Austria

    • Fara transport
    Lamprechthof, Krems In Karnten

    Lamprechthof

    Krems In Karnten, Carintia, Austria

     • Fara transport
     Nationalparkhotel Schihof, Krems In Karnten

     Nationalparkhotel Schihof

     Krems In Karnten, Carintia, Austria

      • Fara transport

      Oferte Krems In Karnten

      Krems In Karnten, Carintia, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

      Partiile de ski din Krems In Karnten sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Krems In Karnten pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Krems In Karnten sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

      Conditiile de zapada sunt excelente in Krems In Karnten oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

      Echipamentul de instalatii pe cablu din Krems In Karnten garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Krems In Karnten va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

      Oferte cazare Krems In Karnten, Carintia, Austria iarna 2022 - 2023 - Alege din 7 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

      Intrebari frecvente despre Krems In Karnten

      Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Krems In Karnten?

      Familien Hotel Berghof, LAMPRECHTHOF, GASTHOF POST, GASSERHuTTE, DAS KLEINE FAMILIENHOTEL KOCH sunt cele mai populare hoteluri din Krems In Karnten

      Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Krems In Karnten?

      Familien Hotel Berghof, Hotel Nockalm sunt cele mai apreciate hoteluri din Krems In Karnten ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Krems In Karnten.

      Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Krems In Karnten?

      Familien Hotel Berghof sunt cele mai apreciate hoteluri din Krems In Karnten cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Krems In Karnten.

      Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Krems In Karnten?

      Familien Hotel Berghof sunt hoteluri din Krems In Karnten ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Krems In Karnten.