Oferte cazare Feld Am See, Carintia Austria iarna 2021
(11 oferte, 224.3EUR - 274.5EUR)
Franzelahof, Feld Am See

Franzelahof

Feld Am See, Carintia, Austria

  • Fara transport
  Alte Post, Feld Am See

  Alte Post

  Feld Am See, Carintia, Austria

   • Fara transport
   Gasthof Thurnerhof, Feld Am See

   Gasthof Thurnerhof

   Feld Am See, Carintia, Austria

    • Fara transport
    Hotel Nockresort, Feld Am See

    Hotel Nockresort

    Feld Am See, Carintia, Austria

     • Fara transport
     Landhotel Lindenhof, Feld Am See

     Landhotel Lindenhof

     Feld Am See, Carintia, Austria

      • Fara transport
      Pension Julia, Feld Am See

      Pension Julia

      Feld Am See, Carintia, Austria

       • Fara transport

       Oferte Feld Am See

       Feld Am See, Carintia, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

       Partiile de ski din Feld Am See sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Feld Am See pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Feld Am See sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

       Conditiile de zapada sunt excelente in Feld Am See oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

       Echipamentul de instalatii pe cablu din Feld Am See garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Feld Am See va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

       Oferte cazare Feld Am See, Carintia, Austria iarna 2021 - 2022 - Alege din 12 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

       Intrebari frecvente despre Feld Am See

       Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Feld Am See?

       LANDHOTEL LINDENHOF, GASTHOF THURNERHOF, Familien-sporthotel Brennseehof, All Inklusive Burgstallerhof, Alte Post sunt cele mai populare hoteluri din Feld Am See

       Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Feld Am See?

       Alte Post, Familien-sporthotel Brennseehof, GASTHOF THURNERHOF sunt cele mai apreciate hoteluri din Feld Am See ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Feld Am See.