Oferte cazare Latschach, Carintia Austria iarna 2022
(1 oferte, 123EUR - 123EUR)
Pauli´S Familienhotel Pogoriacherhof, Latschach

Pauli´S Familienhotel Pogoriacherhof

Latschach, Carintia, Austria

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Oferte Latschach

Latschach, Carintia, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Latschach sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Latschach pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Latschach sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Latschach oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Latschach garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Latschach va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Latschach, Carintia, Austria iarna 2022 - 2023 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Latschach

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Latschach?

Pauli´S Familienhotel Pogoriacherhof sunt cele mai populare hoteluri din Latschach

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Latschach?

Pauli´S Familienhotel Pogoriacherhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Latschach ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Latschach.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Latschach?

Pauli´S Familienhotel Pogoriacherhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Latschach ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Latschach.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Latschach?

Pauli´S Familienhotel Pogoriacherhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Latschach cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Latschach.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Latschach?

Pauli´S Familienhotel Pogoriacherhof sunt hoteluri din Latschach ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Latschach.