Oferte cazare Bodensdorf, Carintia Austria iarna 2022
(11 oferte, 350EUR - 350EUR)
Hotel Urbani, Bodensdorf

Hotel Urbani

Bodensdorf, Carintia, Austria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Hotel Seerose, Bodensdorf

Hotel Seerose

Bodensdorf, Carintia, Austria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Bier Peter, Bodensdorf

Bier Peter

Bodensdorf, Carintia, Austria

  • Fara transport
  Seehotel Seerose, Bodensdorf

  Seehotel Seerose

  Bodensdorf, Carintia, Austria

   • Fara transport

   Oferte Bodensdorf

   Bodensdorf, Carintia, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Bodensdorf sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Bodensdorf pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Bodensdorf sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Bodensdorf oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Bodensdorf garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Bodensdorf va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Bodensdorf, Carintia, Austria iarna 2022 - Alege din 11 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Bodensdorf

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Bodensdorf?

   Hotel Urbani, Seehotel Seerose, Appartement Kmb Am Ossiachersee, Gasthof Pension Hogt, Bier Peter sunt cele mai populare hoteluri din Bodensdorf

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Bodensdorf?

   Hotel Urbani, Hotel Seerose sunt cele mai apreciate hoteluri din Bodensdorf ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Bodensdorf.

   Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Bodensdorf?

   Hotel Urbani, Hotel Seerose sunt cele mai apreciate hoteluri din Bodensdorf ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Bodensdorf.

   Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Bodensdorf?

   Hotel Urbani sunt cele mai apreciate hoteluri din Bodensdorf cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Bodensdorf.

   Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Bodensdorf?

   Hotel Urbani, Hotel Seerose sunt hoteluri din Bodensdorf ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Bodensdorf.