Oferte cazare Kremsbrucke, Carintia Austria iarna 2022
(2 oferte, 340.9EUR - 340.9EUR)
Erlebnis Gasthof Klammer, Kremsbrucke

Erlebnis Gasthof Klammer

Kremsbrucke, Carintia, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Almliesl Krem 555, Kremsbrucke

Almliesl Krem 555

Kremsbrucke, Carintia, Austria

  • Fara transport

  Oferte Kremsbrucke

  Kremsbrucke, Carintia, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Kremsbrucke sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Kremsbrucke pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Kremsbrucke sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Kremsbrucke oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Kremsbrucke garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Kremsbrucke va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Kremsbrucke, Carintia, Austria iarna 2022 - 2023 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Kremsbrucke

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Kremsbrucke?

  Erlebnis Gasthof Klammer, Almliesl Krem 555 sunt cele mai populare hoteluri din Kremsbrucke

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Kremsbrucke?

  Erlebnis Gasthof Klammer sunt cele mai apreciate hoteluri din Kremsbrucke ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Kremsbrucke.

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Kremsbrucke?

  Erlebnis Gasthof Klammer sunt hoteluri din Kremsbrucke ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Kremsbrucke.