Oferte cazare Keutschach, Carintia Austria iarna 2022
(5 oferte, 322EUR - 322EUR)
Hotel Allesch, Keutschach

Hotel Allesch

Keutschach, Carintia, Austria

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Sonnenhotel Hafnersee, Keutschach

Sonnenhotel Hafnersee

Keutschach, Carintia, Austria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Seehotel Porcia, Keutschach

Seehotel Porcia

Keutschach, Carintia, Austria

  • Fara transport

  Oferte Keutschach

  Keutschach, Carintia, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Keutschach sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Keutschach pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Keutschach sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Keutschach oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Keutschach garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Keutschach va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Keutschach, Carintia, Austria iarna 2022 - 2023 - Alege din 5 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Keutschach

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Keutschach?

  Hotel Allesch, Sonnenhotel Hafnersee, Familienparadies Reichenhauser, Hotel Ferienwohnungen Gabriel, Seehotel Porcia sunt cele mai populare hoteluri din Keutschach

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Keutschach?

  Sonnenhotel Hafnersee sunt cele mai apreciate hoteluri din Keutschach ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Keutschach.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Keutschach?

  Hotel Allesch, Sonnenhotel Hafnersee sunt cele mai apreciate hoteluri din Keutschach cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Keutschach.

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Keutschach?

  Hotel Allesch sunt hoteluri din Keutschach ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Keutschach.