Oferte cazare Bad Bleiberg, Carintia Austria iarna 2021
(11 oferte, 105EUR - 105EUR)
Humanomed Bleibergerhof Gesundheits Wellnesshotel, Bad Bleiberg

Humanomed Bleibergerhof Gesundheits Wellnesshotel

Bad Bleiberg, Carintia, Austria

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
Vital, Bad Bleiberg

Vital

Bad Bleiberg, Carintia, Austria

  • Fara transport
  Am Kolm, Bad Bleiberg

  Am Kolm

  Bad Bleiberg, Carintia, Austria

   • Fara transport
   Bauernhof Hausmann, Bad Bleiberg

   Bauernhof Hausmann

   Bad Bleiberg, Carintia, Austria

    • Fara transport

    Oferte Bad Bleiberg

    Bad Bleiberg, Carintia, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din Bad Bleiberg sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Bad Bleiberg pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Bad Bleiberg sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Bad Bleiberg oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Bad Bleiberg garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Bad Bleiberg va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte cazare Bad Bleiberg, Carintia, Austria iarna 2021 - 2022 - Alege din 11 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

    Intrebari frecvente despre Bad Bleiberg

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Bad Bleiberg?

    Humanomed Bleibergerhof Gesundheits Wellnesshotel, AM KOLM, THERMENHOTEL BLEIBERGERHOF, FALKENSTEINER HOTEL SPA BLEIBERGERHOF, FALKENSTEINER HOTEL SPA BLEIBERGHOF sunt cele mai populare hoteluri din Bad Bleiberg

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Bad Bleiberg?

    Humanomed Bleibergerhof Gesundheits Wellnesshotel, Bleibergerhof Wohlfuhlhot, THERMENHOTEL BLEIBERGERHOF sunt cele mai apreciate hoteluri din Bad Bleiberg ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Bad Bleiberg.

    Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Bad Bleiberg?

    Humanomed Bleibergerhof Gesundheits Wellnesshotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Bad Bleiberg ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Bad Bleiberg.

    Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Bad Bleiberg?

    Humanomed Bleibergerhof Gesundheits Wellnesshotel sunt hoteluri din Bad Bleiberg ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Bad Bleiberg.