Ski Pfunds, Tirol Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (17 oferte, 203EUR - 546.7EUR)
Tyrol, Pfunds

Tyrol

Pfunds, Tirol, Austria

  • Fara transport

  Despre PfundsPrezentare si poze Pfunds

  Pfunds

  Pfunds în valea Oberinntal este situat într-o regiune de granita aproape de Elveția și Italia. Municipalitatea din Pfunds cuprinde satele Stuben și Pfunds-Dorf, conectate printr-un pod de lemn, care a fost construit în 1950, precum și cătunele Wand, Vorder- și Hinterkobel, Birkach, Lafairs, Stein și Greit. Începând cu anii 1980 Pfunds acordă o mare importanță pentru politica de comunitate ecologică, instaland panouri solare, cu accent pe recuperarea energiei în grădini de iarnă, ​​precum și sistemele de încălzire anti-poluare cu biomasa si aschii de lemn.

  Vacante ski Pfunds

  Pfunds reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Pfunds oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Pfunds va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte Ski Pfunds (Tirol, Austria) iarna 2021 - 2022 - Alege din 17 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

  Intrebari frecvente despre Pfunds

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Pfunds?

  VITALHOTEL LAFAIRSER HOF, TYROL, PENSION ST.LUKAS, HOTEL GASTHOF TRAUBE, Ferienhof Schone Aussicht sunt cele mai populare hoteluri din Pfunds

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Pfunds?

  HOTEL GASTHOF TRAUBE sunt cele mai apreciate hoteluri din Pfunds ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Pfunds.