Ski Fendels, Tirol Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (10 oferte, 476.7EUR - 1019.7EUR)
Erlebnishotel Fendels, Fendels

Erlebnishotel Fendels  

Fendels, Tirol, Austria

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport
Erlebnishotel Family Reso, Fendels

Erlebnishotel Family Reso

Fendels, Tirol, Austria

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport

Despre FendelsPrezentare si poze Fendels

Fendels

Fendels, unul dintre cele mai mici sate din Tirol, este întronat deasupra văii Inntal și a fost menționată pentru prima dată ca "Venels" în 1288 AD. Fendels este încorporat în Glockturmkamm Ridge, care face parte din Alpi Oetztal. În 1959 un drum făcut acest sat de munte mai ușor accesibile, înainte de a putea fi atins doar prin funicular.

Vacante ski Fendels

Fendels reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Fendels oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Fendels va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski Fendels (Tirol, Austria) iarna 2022 - 2023 - Alege din 19 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune si All Inclusive, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Recomandari turistice pentru Fendels

Recomandarea noastra: in Fendels secolul 18 care sediul atelierul sculptorului de Andreas KöLLE și fiii lui, prin urmare, care echipat biserica parohială a satului cu mai multe piese de artă.

Intrebari frecvente despre Fendels

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Fendels?

Erlebnishotel Fendels, Ferienwohnung Prutz 431S, Ferienwohnung Prutz 430S, Apartment Almrausch, Larchenhof sunt cele mai populare hoteluri din Fendels

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Fendels?

Erlebnishotel Fendels sunt cele mai apreciate hoteluri din Fendels ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Fendels.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Fendels?

Erlebnishotel Fendels sunt cele mai apreciate hoteluri din Fendels ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Fendels.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Fendels?

Erlebnishotel Fendels sunt cele mai apreciate hoteluri din Fendels cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Fendels.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Fendels?

Erlebnishotel Fendels sunt cele mai apreciate hoteluri din Fendels ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Fendels.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Fendels?

Erlebnishotel Fendels sunt hoteluri din Fendels ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Fendels?

Erlebnishotel Fendels sunt hoteluri din Fendels ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Fendels.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Fendels?

Erlebnishotel Fendels sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Fendels. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Fendels.