Ski Fendels, Tirol Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (26 oferte, 88EUR - 88EUR)
Erlebnishotel Fendels, Fendels

Erlebnishotel Fendels

Fendels, Tirol, Austria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Alpenrose, Fendels

Alpenrose

Fendels, Tirol, Austria

  • Fara transport

  Despre FendelsPrezentare si poze Fendels

  Fendels

  Fendels, unul dintre cele mai mici sate din Tirol, este întronat deasupra văii Inntal și a fost menționată pentru prima dată ca "Venels" în 1288 AD. Fendels este încorporat în Glockturmkamm Ridge, care face parte din Alpi Oetztal. În 1959 un drum făcut acest sat de munte mai ușor accesibile, înainte de a putea fi atins doar prin funicular.

  Vacante ski Fendels

  Fendels reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Fendels oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Fendels va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte Ski Fendels (Tirol, Austria) iarna 2021 - Alege din 26 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

  Recomandari turistice pentru Fendels

  Recomandarea noastra: in Fendels secolul 18 care sediul atelierul sculptorului de Andreas KöLLE și fiii lui, prin urmare, care echipat biserica parohială a satului cu mai multe piese de artă.

  Intrebari frecvente despre Fendels

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Fendels?

  Erlebnishotel Fendels, Ferienbauernhof Zirmhof, Haus Heidrun, Gastehaus Walch, Chantre Pult sunt cele mai populare hoteluri din Fendels

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Fendels?

  Erlebnishotel Fendels, Gastehaus Walch sunt cele mai apreciate hoteluri din Fendels ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Fendels.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Fendels?

  Erlebnishotel Fendels sunt cele mai apreciate hoteluri din Fendels ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Fendels.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Fendels?

  Erlebnishotel Fendels sunt cele mai apreciate hoteluri din Fendels cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Fendels.

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Fendels?

  Erlebnishotel Fendels sunt hoteluri din Fendels ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Fendels.