Ski See, Tirol Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (96 oferte, 74.2EUR - 525EUR)
Hotel Alpenkonigin, See Im Paznauntal

Hotel Alpenkonigin

See Im Paznauntal, Tirol, Austria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
Aparthotel Herzblick, See Im Paznauntal

Aparthotel Herzblick

See Im Paznauntal, Tirol, Austria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
Natur.Hotels.See Hotel Ad Laca, See Im Paznauntal

Natur.Hotels.See Hotel Ad Laca  

See Im Paznauntal, Tirol, Austria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

Vacante ski See

See reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in See oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski See va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski See (Tirol, Austria) iarna 2022 - 2023 - Alege din 93 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre See

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din See?

Hotel Alpenkonigin, Aparthotel Herzblick, Natur.Hotels.See Hotel Ad Laca, Apart Heidi, Hotel Lenz sunt cele mai populare hoteluri din See

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din See?

Natur.Hotels.See Hotel Ad Laca, Hotel Lenz, Aktivhotel Fortuna, Holiday, HOTEL WEISSES LAMM sunt cele mai apreciate hoteluri din See ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din See.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din See?

Natur.Hotels.See Hotel Ad Laca, Apart Elisabeth sunt cele mai apreciate hoteluri din See ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din See.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din See?

Natur.Hotels.See Hotel Ad Laca sunt cele mai apreciate hoteluri din See ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din See.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din See?

Natur.Hotels.See Hotel Ad Laca sunt cele mai apreciate hoteluri din See cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din See.