Ski Serfaus, Tirol Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (35 oferte, 290.2EUR - 1000EUR)
Hotel Garni Alpenjuwel, Serfaus

Hotel Garni Alpenjuwel

Serfaus, Tirol, Austria

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Hotel Noldis, Serfaus

Hotel Noldis

Serfaus, Tirol, Austria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Hotel Alpenruh, Serfaus

Hotel Alpenruh

Serfaus, Tirol, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Hotel Castel, Serfaus

Hotel Castel

Serfaus, Tirol, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Hotel Amadeus Micheluzzi, Serfaus

Hotel Amadeus Micheluzzi

Serfaus, Tirol, Austria

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Fara transport
Hotel Maximilian, Serfaus

Hotel Maximilian  

Serfaus, Tirol, Austria

 • Hotel aproape de partia de ski  
 • Fara transport
Hotel Garni Philipp, Serfaus

Hotel Garni Philipp

Serfaus, Tirol, Austria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Hotel Rex, Serfaus

Hotel Rex

Serfaus, Tirol, Austria

  • Fara transport
  Hotel Alpenjuwel Residenz, Serfaus

  Hotel Alpenjuwel Residenz

  Serfaus, Tirol, Austria

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
  Hotel Silvretta, Serfaus

  Hotel Silvretta

  Serfaus, Tirol, Austria

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport

  Despre SerfausPrezentare si poze Serfaus

  Serfaus

  Informaţii generale
  Serfaus este situat în Munții, la o altitudine de 1427 m, şi are 1024 de locuitori. Pajişti magnific, pline de culoare floare în vara, pădurile strălucitor în toamna anului; grinzile climatice şi aerul de munte proaspete! Relaxare facilităţi Wellness, râs copiii la joacă: un paradis de vacanţă, în cazul în care calitatea nu este doar un cuvânt, dar este asigurată în jos la ultimul detaliu. Serfaus are o mulţime, care este atât de distincte şi unice: locaţia sa însorită, clubul pentru copii 'Murmli', amestecul de pensii confortabilă şi hoteluri de top, combinaţie de flerul internaţionale şi farmecul un mic sat.

  Vacante ski Serfaus

  Serfaus reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Serfaus oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Serfaus va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte Ski Serfaus (Tirol, Austria) iarna 2021 - 2022 - Alege din 35 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune si All Inclusive, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

  Intrebari frecvente despre Serfaus

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Serfaus?

  Hotel Garni Alpenjuwel, Hotel Noldis, Beauty Vital Hotel Jennys Schlossl, Hotel Garni Philipp, Hotel Castel sunt cele mai populare hoteluri din Serfaus

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Serfaus?

  Beauty Vital Hotel Jennys Schlossl, Hotel Noldis, Hotel Alpenruh, Hotel Castel, Hotel Amadeus Micheluzzi sunt cele mai apreciate hoteluri din Serfaus ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Serfaus.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Serfaus?

  Hotel Maximilian, ALFA hotel - serfaus, Hotel Barolina sunt cele mai apreciate hoteluri din Serfaus ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Serfaus.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Serfaus?

  Beauty Vital Hotel Jennys Schlossl, Hotel Noldis, Hotel Garni Alpenjuwel, Hotel Alpenruh, Hotel Amadeus Micheluzzi sunt cele mai apreciate hoteluri din Serfaus ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Serfaus.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Serfaus?

  Hotel Garni Alpenjuwel sunt cele mai apreciate hoteluri din Serfaus cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Serfaus.

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Serfaus?

  Beauty Vital Hotel Jennys Schlossl, Hotel Noldis, Hotel Garni Alpenjuwel, Hotel Alpenruh, Hotel Castel sunt hoteluri din Serfaus ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Serfaus.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Serfaus?

  Hotel Maximilian sunt hoteluri din Serfaus ce au acces gratuit la internet