Ski Galtur, Tirol Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (80 oferte, 105EUR - 1134EUR)
Luggi, Galtur

Luggi

Galtur, Tirol, Austria

  • Fara transport
  Sabine, Galtur

  Sabine

  Galtur, Tirol, Austria

   • Fara transport

   Despre GalturPrezentare si poze Galtur

   Galtur

   Informaţii generale
   1584 m deasupra nivelului mării 701 locuitori locaţie: în munți, lângă o zonă de schi

   Vacante ski Galtur

   Galtur reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Galtur oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Galtur va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte Ski Galtur (Tirol, Austria) iarna 2021 - Alege din 80 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!