Aircraft Holidays Austria 2021
Filters: Transport: Charter× (6 offers, 185.5EUR - 1000EUR)


Show map
Viena, Vienna

Viena

Vienna, Vienna Region, Austria

  • Airplane (12/23 - 12/27/2020)
  • No transport provided

    Last booking: 08/28/2020

  Circuit Capitale Imperiale, Vienna

  Circuit Capitale Imperiale

  Vienna, Vienna Region, Austria

   • Airplane (01/01 - 12/31/2020)
   • No transport provided
   Viena Piata De Craciun 2020 Pachet 4 Zile Plecare Din Bucuresti Zbor Tarom Viena, Vienna

   Viena Piata De Craciun 2020 Pachet 4 Zile Plecare Din Bucuresti Zbor Tarom Viena

   Vienna, Vienna Region, Austria

    • Airplane (11/28 - 12/01/2020)
     Departures in date: 11/28
    Croaziera Pe Dunare Austria Slovacia Ungaria, Vienna

    Croaziera Pe Dunare Austria Slovacia Ungaria

    Vienna, Vienna Region, Austria

    • Full Board  
    • Airplane (01/01 - 12/31/2020)
    • No transport provided
    Viena - Revelion 2021, Vienna

    Viena - Revelion 2021

    Vienna, Vienna Region, Austria

     • Airplane (12/29 - 01/02/2021)
      Departures in date: 12/29

     About Austria

     Austria, a favorite destination for winter sports lovers, offering a wide range of tourist services of any kind and multiple offers tourism potential to be discovered. Easily accessible either by bus, low cost and line, or on board their vehicle, Austria is a holiday destination, with a high standard at affordable prices with a very well developed tourist infrastuctura by the number of hotels, villas and pensions but also by numerous mountain resorts with excellent ski slopes every winter sports lover, no matter how advanced it is. Early booking special offers or last minute increased inflow of tourists in recent years, especially in winter, and skiing on the glaciers and snow slopes with excellent, well-known winter holidays and Christmas fairs give Austria the most wanted destination status Europe in winter, a top destination at low prices. Whether a book online city break in beautiful city of Innsbruck, either choose a ski holiday in Austria's Alps or a mini romantic stay in Vienna, Austria will give a lesson at any time of music and culture, is known as the country's Mozart and Strauss.


       Read blog articles about Austria

     Descopera pietele de Craciun din Viena

     19.12.2017 Austria

     Cum sarbatorile se apropie cu pași repezi, iar planurile de vacanta sunt adesea lasate pe ultima suta de metri, ne-am gandit sa va aducem puțină inspiratie enumerand pietele de Craciun din Viena. Asadar, iată pietele de Craciun din Viena, de care să te tot bucuri de sarbatori.

     Evenimente de Revelion in Austria

     21.11.2017 Austria

     Revelion în Austria… în țara cu cele mai variate oportunități de petrecere a timpului liber. O țară care te ademenește cu romantismul Austriei, cu concertele de muzică clasică, cu patinoarele pline de îndrăgostiți, cu gastronomia aromată și zecile de destinații pentru schi.

     Unde mergem la schi in Austria?

     21.11.2017 Austria

     Sate alpine de poveste, pante de schi în Austria ușor împădurite și gazde prietenoase. Austria este locul unde începătorii se îndrăgostesc de sporturile de iarnă, unde intermediarii pot schia toată ziua pe piste mai lungi ca o autostradă și unde avansații fac un real spectacol.

     Cele mai frumoase partii de ski din Austria

     18.02.2015 Austria

     Cele mai mari domenii schiabile din Austria, interconectate în rețea, propun activități pentru skiorii de toate nivelurile. La un preț accesibil, amatorii de ski care aleg Austria ca destinație de vacanță de iarnă, au de ales dintr-o varietate de pârtii și trasee de ski, dotate cu toate accesoriile logistice necesare practicării, nemaivorbind de pârtiile special amenajate pentru snowboarderi.