Cele mai frumoase partii de ski din Austria
» Oferte Austria

18.02.2015 Austria

Cele mai frumoase partii de ski din Austria

Austria: sate asemenea vederilor poștale desprinse din povești și piste de ski împrejmuite de copaci.

Cele mai mari domenii schiabile din Austria, interconectate în rețea, propun activități pentru skiorii de toate nivelurile. La un preț accesibil, amatorii de ski care aleg Austria ca destinație de vacanță de iarnă, au de ales dintr-o varietate de pârtii și trasee de ski, dotate cu toate accesoriile logistice necesare practicării, nemaivorbind de pârtiile special amenajate pentru snowboarderi.

Traseele de începători din Austria, marcate cu verde, sunt cunoscute și lăudate în toată lumea pentru ușurința cu care elevii începători care iau lecții de la profesorii răbdători deprind tainele skiatului, într-un timp record/

Cele mai mari domenii skiabile din Tirol sunt Mayrhofen, Kitzbuehel și Arlberg. În inima Tirolului se cuibărește domeniul Mayrhofen/Hippach, dotat cu 157 km de piste și 48 teleskiuri. Amatorii de snowboard își pot exersa talentul și manevrele în Parcul Penken, în timp ce profesioniștii în domeniu își pot demonstra abilitățile pe cea mai înclinată pistă din Austria, Harakiri, cu o pantă de 78%. Ușor accesiibil, domeniul este situat la 65 km de aeroportul din Innsbruck.

Kitzbuehel este una dintre cele mai căutate stațiunil din Austria pentru sporturile de iarnă, oferind o gamă largă de activități de iarnă pe tot parcursul sezonului rece.

În inima Alpilor se aliniază și stațiunile cunoscute Brixen im Thale, Kirchberg și Westendorf. Pistele din aceste stațiuni se regăsesc la altitudini aflate între 800 și 2000 de metri, dispuse proporțional pentru toate gradele de dificultate, respectiv : 297 km pentru începători, 336 km pentru nivelul intermediar, iar restul de 71 km pentru avansați.

Rețeaua vastă este conectată prin intermediul a 33 telecabine, 84 telescaune și 120 teleskiuri. Naveta între domenii este asigurată gratuit.

Stațiunea propune activități captivante și pentru persoanele care nu skiază, cum ar fi drumețiile montane și alpinismul.

Stațiunile Lech, Zuers, St. Anton, St Christof și Stuben sunt concentrate în jurul Arlberg. Pitoreasca Lech am Arlberg propune110 km de piste pentru toate nivelurile de dificultate și este conectată cu satele vecine prin telescaune moderne și piste foart bine întreținute. Stațiunea Lech reprezintă de asemenea o opțiune recurentă în rândul vedetelor.

   
posteaza comentariu
Posteaza
comentarii