Unde mergem la schi in Austria?
» Oferte Austria

21.11.2017 Austria

Unde mergem la schi in Austria?

Sate alpine de poveste, pante de schi în Austria ușor împădurite și gazde prietenoase. Austria este locul unde începătorii se îndrăgostesc de sporturile de iarnă, unde intermediarii pot schia toată ziua pe piste mai lungi ca o autostradă și unde avansații fac un real spectacol. Cu toate acestea, ea este și țara unor sate cu peisaje clasice abrupte, cum ar fi Sf. Anton. Cu toate acestea, schiorii cu experiență aleg de multe ori Elveția, grupurile de prieteni tind spre Franța, iar familiile (în special cele cu bugete medii) se duc în Bulgaria sau Andorra ...

Dar cine merge la schi în Austria? Ei bine, cei care vor toate cele de mai sus, plus o frumusețe naturală de poveste.  Cei care merg la schi în Austria ca să simtă căldura și să trăiască visul copilăriei. Visul peisajelor din desene animate. Satele pitorești oferă trasee largi, liniștite, après schi fantastice și o primire călduroasă, tradițională. Plus prăjituri fantastice de casă. Ispitit? Există o mulțime de opțiuni de cazare pentru o vacanță de schi în Austria pe site-ul nostru, www.directbooking.ro. Dar dacă nu ești încă sigur care este satul/stațiunea care ți s-ar potrivi, iată primele noastre 10 opțiuni de sate austriece, de care ne-am îndrăgostit.

1. Schi în Austria, pentru începători - Westendorf

Dacă ai de gând să mergi cu gașca la schi în Austria și nu vrei pârtii aglomerate, stațiunea fermecătoare Westendorf este un mare pariu. Pârtia de pepinieră are un telescaun modern și se află chiar în inima satului, în timp ce gondola te duce lejer până la pârtii frumoase, rareori aglomerate. Este o stațiune liniștită, în care vei găsi câteva baruri dedicate schiorilor (Moskito face cocktail-uri fine) și un adevărat simț al unei vieții austriece normale.

2. Schi în Austria, pentru familiile de vârstă mixtă - Filzmoos

Bagaje multe, copii mici și adolescenți sau persoane în vârstă dornice de relaxare? Știm, în astfel de cazuri, este dificil să găsești o stațiune potrivită. Filzmoos se potrivește cu prețul oferit: pante excelente pepinieră în stațiune, o școală bună de snowboard și baruri après ski prietenoase. Au o viață suficient de vie pentru a ține adolescenții fericiți, păstrând totodată un loc aparte pentru cei mici. Satul în sine este destul de frumos, cu o varietate de cabane din lemn istoric și o zonă de tobogan iluminată noaptea.

3. Schi în Austria, pentru schiorii de argint - Oberau

Una dintre cele mai liniștite stațiuni ale orașului Tirol, Oberau, are o mulțime de hoteluri, însă doar câteva magazine mici și un bar. Aceasta este o stațiune pentru ghirlande, cu dimineți liniștite și după-amiezi leneșe, în care să bei ciocolată caldă și să te răsfeți cu o felie mare de tort. Stațiunea mai mare, Niederau, are mai multe facilități și pante, și este la scurtă distanță cu autobuzul.

4. Schi în Austria pentru grupuri - St. Anton

Un număr mare de pârtii, cabane frumoase din lemn, magazine și baruri care se întind de-a lungul străzii principale pietonale... Așa arată pe scurt satul austriac St. Anton (Sfântul Anton). Un sat care, în ciuda dimensiunii și reputației sale, încă mai are simțul tradițional tirolez. Schiatul este excelent, fiind disponibile un număr mare de pârtii. De asemenea, o trecere aflată în St. Anton oferă acces la întreaga zonă Arlberg, inclusiv la Lech, Zurs și Stuben. Cu toate acestea, stațiunea este la fel de renumită pentru après ski, cu baruri legendare precum Krazy Kangaruh. Perfect pentru o săptămână de schi în Austria, la care vei vrea să te mai intorci iar și iar.

5. Schi în Austria, pentru îndrăgostiți - Alpbach

Alpbach câștigă constant premiul pentru cel mai frumos sat din Alpbach. Un sat ridicol de pitoresc, un amalgam de cabane din lemn, decorate cu flori, hoteluri de lux cu aspect rustic și câteva cafenele și baruri ce oferă un peisaj montan uimitor. Pistele de aici sunt cu adevărat pentru începători, deoarece există doar două pante... și o gamă mai largă de cursuri la Inneralpbach – aflat la o călătorie scurtă cu autobuzul. Această stațiune este dedicată, fără îndoială, pentru cei plini de romantism. Este locul în care poți alege o plimbare cu sania prin ppdure, seri de fondue în hanuri tradiționale din lemn... La Roosmoos, din Inneralpbach, este deosebit de frumos. Te poți plimba prin zone cu zăpadă, pe trasee bine pregătite, de-a lungul a 20 de kilometri.

6. Schi în Austria, pentru experimentați - Galtur

Ridicată în munții Silvretta, Galtur și stațiunea vecină din Ischgl oferă piste uimitoare de schi. Este una dintre cele mai aventuroase și mai dificile piste din Austria. Traseul „Alp Trida” este un fantastic pentru valea ce duce spre enclava Sauman din Elveția. De asemenea, există un număr mare de zone provocatoare și trasee lungi de turism. Satul Galtur este minunat, cu cabane din lemn ce înconjoară o biserică barocă și câteva baruri și restaurante alpine.

7. Schi în Austria, pentru părinți - Mayrhofen

Pentru cei care cred că Austria este un punct de plecare doar pentru vacanțele la schi, iată că  satul Mayrhofen ne oferă o altfel de imagine. În fiecare aprilie, satul găzduiește festivalul Snowbombing, cel mai mare festival de muzică din Europa. O lună în care poți combina vremea frumoasă, distracția din cadrul festivalului cu distracția pe pârtiile de schi ale micului sat. Aici există două platane - Penken și Ahorn - care oferă trasee excelente, precum și o legătură cu autobuzul spre imensa zonă de schi Zillertal.

8. Schi în Austria, pentru familiile tinere - Ellmau

Ellmau este ideal pentru familiile cu copii mici, care doresc să facă schi în timp ce copiii se află la grădiniță sau a cursuri specializate pentru sporturi de iarnă. Aici există un amestec excelent de pante aproape de centru. De asemenea, există și acces direct din sat la peste 250 de kilometri de pârtii, ceea ce înseamnă că părinții pot să schieze în largul lor, printre peisaje impresionante, din zorii zilei, până la întâlnirea de prânz cu copiii. Există o varietate de baruri și restaurante, dar stațiunea din apropiere – Soll - este locul unde are loc adevărata expunere a frumuseții gastronomice zonale.

9. Schi în Austria, pentru glamour - Lech

Un favorit al ambelor prințese Di și Bridget Jones (prezentat în cel de-al doilea film), Lech este un sat atmosferic și elegant. Traseele lungi se îndreaptă spre sat, ornate pe alocuri cu colibe pitorești de munte, care oferă pauze de ciocolată fierbinte și cu priveliști uimitoare. Ia-ți cinci minute și savurează o băutură caldă în fața unuia dintre restaurantele de la Oberlech, în partea de sus a telescaunului. Sau, urcă în autobuz pentru o excursie de zece minute la Zurs, cea mai exclusivistă stațiune din Austria.

10. Vacanță în Austria, pentru cei fără schiuri - Igls

Piața de Crăciun din Innsbruck, ornamentele din Igls, panorama din vârful Patscherkofel... iar lista poate continua cu o mulțime de atracții pe timp de iarnă. Ceea ce înseamnă că nu trebuie să fii schiori profesionist, ca să te bucuri de Austria pe timp de iarnă. Este o problemă auzită des – un partener vine dornic de schi, celălalt, nu. Pentru astfel de situații, Igls reprezintă o soluție ideală. O stațiune aflată la doar o plimbare cu tramvaiul de frumosul oraș Innsbruck, unde există o mulțime de posibilități de shopping și de obiective turistice. Există o mulțime de poteci curățate pentru plimbări de iarnă, iar restaurantul Panorama de la vârful Patscherkofel este ușor accesibil cu gondola... Acum să ai aflat de ele, în ce stațiune ai vrea să mergi la schi în Austria?

   
posteaza comentariu
Posteaza
comentarii