Christmas Bus Austria 2021
Filters: Category: Christmas×Transport: autocar× (3 offers, 213.5EUR - 222.8EUR)


Show map
Craciun Viena Autocar 1 Craciun 2021, Vienna

Craciun Viena Autocar 1 Craciun 2021

Vienna, Vienna Region, Austria

  • Bus (12/22 - 12/27/2021)
   Departures in date: 12/22
  Craciun Viena Autocar 2 Craciun 2021, Vienna

  Craciun Viena Autocar 2 Craciun 2021

  Vienna, Vienna Region, Austria

   • Bus (12/22 - 12/27/2021)
    Departures in date: 12/22
   Piata De Craciun Viena Autocar Piete De Craciun 2021, Vienna

   Piata De Craciun Viena Autocar Piete De Craciun 2021

   Vienna, Vienna Region, Austria

    • Bus (11/27 - 12/15/2021)
     Departures in date: 11/27, 12/04, 12/11

    Christmas in Austria

    Christmas in Austria

    Direct Booking will propose a dream Christmas in Austria where snow fairytale landscapes and magic of Christmas fairs will offer a holiday fairy waiting for Santa Claus. Christmas packages and holidays in Austria will offer accommodation, meals and dinner service on Christmas night in hotels, villas and pensions of two to five star resorts and major cities in the provinces of Austria and Vienna, Salzburg, Zell am See or Kaprun.

    Offers available can be booked online or by phone at reasonable prices and will offer great discount prices through special offers early registration (early booking) offering transport options regardless if you choose to stay with family or friends Individual or group tourism ideal for companies that want to motivate employees. You can request a personalized offer and we will prepare the most advantageous package of Christmas in Austria, at competitive prices, perfect for any holiday budget.


      Read blog articles about Austria

    Descopera pietele de Craciun din Viena

    19.12.2017 Austria

    Cum sarbatorile se apropie cu pași repezi, iar planurile de vacanta sunt adesea lasate pe ultima suta de metri, ne-am gandit sa va aducem puțină inspiratie enumerand pietele de Craciun din Viena. Asadar, iată pietele de Craciun din Viena, de care să te tot bucuri de sarbatori.

    Evenimente de Revelion in Austria

    21.11.2017 Austria

    Revelion în Austria… în țara cu cele mai variate oportunități de petrecere a timpului liber. O țară care te ademenește cu romantismul Austriei, cu concertele de muzică clasică, cu patinoarele pline de îndrăgostiți, cu gastronomia aromată și zecile de destinații pentru schi.

    Unde mergem la schi in Austria?

    21.11.2017 Austria

    Sate alpine de poveste, pante de schi în Austria ușor împădurite și gazde prietenoase. Austria este locul unde începătorii se îndrăgostesc de sporturile de iarnă, unde intermediarii pot schia toată ziua pe piste mai lungi ca o autostradă și unde avansații fac un real spectacol.

    Cele mai frumoase partii de ski din Austria

    18.02.2015 Austria

    Cele mai mari domenii schiabile din Austria, interconectate în rețea, propun activități pentru skiorii de toate nivelurile. La un preț accesibil, amatorii de ski care aleg Austria ca destinație de vacanță de iarnă, au de ales dintr-o varietate de pârtii și trasee de ski, dotate cu toate accesoriile logistice necesare practicării, nemaivorbind de pârtiile special amenajate pentru snowboarderi.