Evenimente de Revelion in Austria
» Oferte Austria

21.11.2017 Austria

 Evenimente de Revelion in Austria

Revelion în Austria… în țara cu cele mai variate oportunități de petrecere a timpului liber. O țară care te ademenește cu romantismul Austriei, cu concertele de muzică clasică, cu patinoarele pline de îndrăgostiți, cu gastronomia aromată și zecile de destinații pentru schi. Cu asemenea  tentații, e greu să te hotărăști unde vrei să petreci de Revelion în Austria. Astfel că ți-am pregătit un mic ghid cu evenimentele organizate de Revelion în Austria, de care să te bucuri anul acesta. Alege-ți stilul și rezervă-ți vacanța. Oferte avem din plin 😊

Indiferent că vrei să pășești cu stil în 2018, la Balul de Anul Nou, organizat în Palatul Imperial, sau vrei să simți vibrația de pe străzile fiecărui oraș din Austria, alegerea este în totalitate a ta. În perioada anului nou, Austria este una dintre cele mai râvnite destinații de vacanță. Și, ca  pont, niciun oraș al său nu bate Viena. Și nu doar datorită romantismului său inconfundabil, ci și pentru decorul său, alături de evenimentele organizate aici în fiecare an.

Revelion în Austria – pe ritmurile familiei Johann Strauss

Viena a transformat prima zi a noului an într-o adevărată sărbătoare a muzicii. Este o zi cu tradiție filarmonică, cu un program alcătuit din muzica plină de viață și, în același timp, nostalgică. O muzică din vastul repertoriu al familiei Johann Strauss și al contemporanilor săi. Concertul nu doar că încântă publicul din Musikverein, Viena, dar are o mare popularitate la nivel mondial, el difuzându-se în fiecare an în rețeaua PBS. În ambele seri, Opera de Stat și Volksoper oferă spectacole de gală precum Liliacul (în germană Die Fledermaus) - o operetă în trei acte de Johann Johann Strauss al II-lea, cu un libret de Karl Haffner și Richard Genée, după nuvela „Le Reveillon” de Henri Melhac și Ludovic Halévy.

Parade și fanfare în Innsbruck

Da, o modalitate elegantă de a sărbători noul an este la Balul de Anul Nou, desfășurat anual la Palatul Imperial. Însă, nu este singura. În tot orașul, „calea noului an” începe la ora 14, pe 31 decembrie, și se termină la ora 2 dimineața, pe 1 ianuarie. Bucură-te de concerte pe străzile Vienei. Dansează în ritm de vals și trăiește intensitatea emoțiilor la focul uimitor de artificii. Spectacolele de lumini de Revelion în Austria vor aprinde cerul în toată țara. În Innsbruck, de exemplu, există parade și fanfare seara, în orașul vechi. La gongul de la miezul nopții, toate clopotele bisericii anunță intrarea în Anul Nou.

„Blue Danube” (Dunărea Albastră)

În orașele mari de munte, oamenii dansează pe străzi de Anul Nou, în ritmul melodiei instrumentale celebre – „Blue Danube” (Dunărea Albastră), a lui Johann Strauss. Pe lângă acestea, există zeci de stațiuni austriece gata de petrecere. Printre cele cu focuri de artificii și concerte în aer liber se numără, fără îndoială, Bansko, Westendorf (pentru un stil tradițional), Filzmoos (ideal pentru familii cu copii), Mayrhofen (pentru părinți – existând numeroase facilități pentru copii) și Igls (pentru cupluri, dornice să îmbine distracția, tradiția și romantismul).  Așadar, unde anume vei petrece de Revelion în Austria?

   
posteaza comentariu
Posteaza
comentarii