Oferte cazare St. Veit Im Pongau, Salzburg Land Austria iarna 2021
(4 oferte, 107.6EUR - 176.8EUR)
Genuss Hotel Metzgerwirt, St. Veit Im Pongau

Genuss Hotel Metzgerwirt

St. Veit Im Pongau, Salzburg Land, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Genießerhotel Sonnhof, St. Veit Im Pongau

Genießerhotel Sonnhof

St. Veit Im Pongau, Salzburg Land, Austria

  • Fara transport
  Hotel Landhaus Empl, St. Veit Im Pongau

  Hotel Landhaus Empl

  St. Veit Im Pongau, Salzburg Land, Austria

   • Fara transport
   Chalet Hinterweiding Gut, St. Veit Im Pongau

   Chalet Hinterweiding Gut

   St. Veit Im Pongau, Salzburg Land, Austria

    • Fara transport

    Oferte St. Veit Im Pongau

    St. Veit Im Pongau, Salzburg Land, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din St. Veit Im Pongau sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in St. Veit Im Pongau pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din St. Veit Im Pongau sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in St. Veit Im Pongau oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din St. Veit Im Pongau garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski St. Veit Im Pongau va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte cazare St. Veit Im Pongau, Salzburg Land, Austria iarna 2021 - 2022 - Alege din 4 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

    Intrebari frecvente despre St. Veit Im Pongau

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din St. Veit Im Pongau?

    Genuss Hotel Metzgerwirt, Chalet Hinterweiding Gut, Hotel Landhaus Empl, Genießerhotel Sonnhof sunt cele mai populare hoteluri din St. Veit Im Pongau

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din St. Veit Im Pongau?

    Genuss Hotel Metzgerwirt sunt cele mai apreciate hoteluri din St. Veit Im Pongau ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din St. Veit Im Pongau.

    Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din St. Veit Im Pongau?

    Genuss Hotel Metzgerwirt sunt cele mai apreciate hoteluri din St. Veit Im Pongau ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din St. Veit Im Pongau.

    Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din St. Veit Im Pongau?

    Genuss Hotel Metzgerwirt sunt hoteluri din St. Veit Im Pongau ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din St. Veit Im Pongau.