Oferte cazare Anif, Salzburg Land Austria iarna 2021
(15 oferte, 350EUR - 1000EUR)
Hotel Gartenauer, Anif

Hotel Gartenauer

Anif, Salzburg Land, Austria

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Hubertushof, Anif

Hubertushof

Anif, Salzburg Land, Austria

  • Fara transport
  Hotel Point, Anif

  Hotel Point

  Anif, Salzburg Land, Austria

   • Fara transport
   Point, Anif

   Point

   Anif, Salzburg Land, Austria

    • Fara transport
    Aniferhof, Anif

    Aniferhof

    Anif, Salzburg Land, Austria

     • Fara transport
     Villa Flora, Anif

     Villa Flora

     Anif, Salzburg Land, Austria

      • Fara transport

      Oferte Anif

      Anif, Salzburg Land, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

      Partiile de ski din Anif sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Anif pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Anif sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

      Conditiile de zapada sunt excelente in Anif oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

      Echipamentul de instalatii pe cablu din Anif garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Anif va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

      Oferte cazare Anif, Salzburg Land, Austria iarna 2021 - 2022 - Alege din 15 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

      Intrebari frecvente despre Anif

      Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Anif?

      Hubertushof, POINT, Hotel Friesachers Aniferhof, Schlosswirt zu Anif, Hotel Gartenauer sunt cele mai populare hoteluri din Anif

      Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Anif?

      Hotel Point, Schlosswirt zu Anif, POINT, Hubertushof sunt cele mai apreciate hoteluri din Anif ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Anif.

      Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Anif?

      Hotel Gartenauer sunt hoteluri din Anif ce au acces gratuit la internet