Oferte cazare Saalfelden, Zell Am See Salzburg Austria iarna 2022
(3 oferte, 482.3EUR - 1000EUR)
Hotel Hindenburg, Saalfelden

Hotel Hindenburg

Saalfelden, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Vitalhotel Saliter Hof, Saalfelden

Vitalhotel Saliter Hof

Saalfelden, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Clc Alpine Centre, Saalfelden

Clc Alpine Centre

Saalfelden, Zell am See Salzburg, Austria

  • Fara transport

  Despre SaalfeldenPrezentare si poze Saalfelden

  Saalfelden

  Saalfelden, numit și Saalfelden Am Steinernen Meer, oraș, vestul central al Austriei, la poalele de sud-vest ale Munților Steinernes Meer (Marea Pietrelor), în apropierea râului Saalach, sud-vest de Salzburg. Un oraș vechi al pieței, este, de asemenea, o stațiune de iarnă și de vară și fabrică textile, metale, echipamente electrice, articole din piele și bere

  Oferte Saalfelden

  Saalfelden, Zell Am See Salzburg, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Saalfelden sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Saalfelden pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Saalfelden sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Saalfelden oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Saalfelden garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Saalfelden va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Saalfelden, Zell Am See Salzburg, Austria iarna 2022 - 2023 - Alege din 3 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Recomandari turistice pentru Saalfelden

  Zona de schi Hinterreit de la Saalfalden este o zonă familială mică, cu o selecție de baruri T și un lift pentru copii și începători. Zona uriașă din Saalbach-Hinterglemm, cea mai populară și una dintre cele mai mari din Austria, se află în apropiere. Cu toate acestea, Hinterreit are propriul său antrenament FIS pentru schiori mai avansați - atrăgând echipe naționale din Austria, Germania, Norvegia, Marea Britanie și SUA, precum și schiuri de schi precum Herman Maier.

  3 zile de jazz în ianuarie
  Acest bine-cunoscut festival de jazz, un calendar al evenimentelor de vară de 40 de ani, are acum un spin-off în timpul iernii! „3 Days of Jazz”, care are loc între 17 și 19 ianuarie 2020, are un număr de nouă concerte diferite, organizate în locații diferite și neobișnuite. Șase concerte vor avea loc la Kunsthaus Nexus din Saalfelden și două la Muzeul Miner și Gotic din Leogang. Un eveniment va avea loc chiar la coliba Stöcklalm din muntele Asitz.

  Advenirea minerilor în prima mină de argint
  Advenirea minerilor din 22 decembrie 2019 este unul dintre adevăratele momente marcante ale perioadei premergătoare Crăciunului în Saalfelden Leogang! Povestitorii și muzicienii cântă la lumina lumânărilor în cea mai veche mină de argint din regiunea Salzburger Land, care este astăzi o mină de spectacole. „Adevărul Stoaberg” poate fi accesat cu stil de sania trasă de cai.

  Intrebari frecvente despre Saalfelden

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Saalfelden?

  Hotel Hindenburg, Vitalhotel Saliter Hof, Clc Alpine Centre sunt cele mai populare hoteluri din Saalfelden

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Saalfelden?

  Hotel Hindenburg, Vitalhotel Saliter Hof, Clc Alpine Centre sunt cele mai apreciate hoteluri din Saalfelden ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Saalfelden.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Saalfelden?

  Hotel Hindenburg, Vitalhotel Saliter Hof sunt cele mai apreciate hoteluri din Saalfelden ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Saalfelden.

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Saalfelden?

  Hotel Hindenburg, Vitalhotel Saliter Hof sunt hoteluri din Saalfelden ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Saalfelden.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Saalfelden?

  Vitalhotel Saliter Hof sunt hoteluri din Saalfelden ce au acces gratuit la internet