Oferte cazare Viehhofen, Zell Am See Salzburg Austria iarna 2021
(69 oferte, 85.2EUR - 503.3EUR)
Grubers Gastehaus, Viehhofen

Grubers Gastehaus

Viehhofen, Zell am See Salzburg, Austria

  • Fara transport
  Haus Brandner, Viehhofen

  Haus Brandner

  Viehhofen, Zell am See Salzburg, Austria

   • Fara transport
   Haus Felsen, Viehhofen

   Haus Felsen

   Viehhofen, Zell am See Salzburg, Austria

    • Fara transport

    Oferte Viehhofen

    Viehhofen, Zell Am See Salzburg, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din Viehhofen sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Viehhofen pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Viehhofen sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Viehhofen oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Viehhofen garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Viehhofen va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte cazare Viehhofen, Zell Am See Salzburg, Austria iarna 2021 - Alege din 42 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

    Intrebari frecvente despre Viehhofen

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Viehhofen?

    APPARTEMENTS ALPENROSE BY EASY HOLIDAY, APPARTEMENTHAUS KARIN, APPARTEMENTHAUS BABSI, APPARTEMENT NEUMAYER BY EASY HOLIDAY, APPARTEMENT ANITA sunt cele mai populare hoteluri din Viehhofen