Munte Thaur, Innsbruck Tirol Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Munte× (4 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Gasthof Purner, Thaur

Hotel Gasthof Purner

Thaur, Innsbruck Tirol, Austria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Hotel Purner, Thaur

Hotel Purner

Thaur, Innsbruck Tirol, Austria

  • Fara transport
  Gasthof Stangl, Thaur

  Gasthof Stangl

  Thaur, Innsbruck Tirol, Austria

   • Fara transport

   Despre ThaurPrezentare si poze Thaur

   Thaur

   Idilica staţiune este situată la 633 m deasupra nivelului mării, înconjurată de lumea montană unică de la poalele Nordkette. Doar 10 km despart satul de centrul capitalei Tirolului Innsbruck. Thaur, unde tradiţie se scrie cu T mare, nu este cunoscută doar datorită sculptorilor de presepii ci şi ca "Grădina de Legume a Tirolului". Iese în evidentă în special datorită ofertei culturale, din castelul Thaur s-au păstrat până azi din păcate doar ruine. Pe apropiatul Glungezer găsiţi un domeniul schiabil foarte frumos, cu coborâri în marea lor majoritate de dificulate medie. după o zi obositoare pe pârtie vă aşteaptă diverse restaurante şi cafenele în Thaur la relaxare.

   Recomandari turistice pentru Thaur

   În Thaur Après-Ski-ul este mai degrabă liniştit. Restaurantele şi cafenelele primitoare vă invită la un sfârşit de zi plăcut. În special pentru iubitii de cultură este indicată oferta din Thaur, o vizită la castelul Thaurer Schloss fiind un punct obligatoriu în program. Cei care îşi doresc ceva mai multă varietate vor găsi ceea ce caută la o excursie la Innsbruck, capitala Tirolului vă aşteaptă cu magazine, cafenele şi muzee şi bineînţeles pentru petrecăreţi mai mult decât suficiente localuri.

   Intrebari frecvente despre Thaur

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Thaur?

   Gasthof Stangl, Hotel Purner, Privatpension Gastehaus Sonnenheim, Hotel Gasthof Purner sunt cele mai populare hoteluri din Thaur

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Thaur?

   Hotel Gasthof Purner sunt cele mai apreciate hoteluri din Thaur ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Thaur.

   Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Thaur?

   Hotel Gasthof Purner sunt cele mai apreciate hoteluri din Thaur ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Thaur.

   Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Thaur?

   Hotel Gasthof Purner sunt hoteluri din Thaur ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Thaur.