Munte Ellbogen, Innsbruck Tirol Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Munte× (3 oferte, 50EUR - 500EUR)
Gasthof Neuwirt, Ellbogen

Gasthof Neuwirt

Ellbogen, Innsbruck Tirol, Austria

  • Fara transport
  Apartment Erbhof Zach, Ellbogen

  Apartment Erbhof Zach

  Ellbogen, Innsbruck Tirol, Austria

   • Fara transport

   Despre EllbogenPrezentare si poze Ellbogen

   Ellbogen

   Informaţii generale
   Minciuna 1070 m deasupra nivelului mării, cu o populație de 970, Ellbögen este situat departe de orice tip de trafic. În ciuda această locaţie, multe locuri interesante sunt îndemână: Tyrol lui capitala Innsbruck (aprox. 12 km distanţă); medievale orașul 'Hall", o dată cunoscut pentru său sare-miniere; şi acasă-oraşul lui Mozart Salzburg fullfill aşteptările tuturor, dacă interesele dumneavoastră se află în cumpărături, cultura, natura sau sport. Tirolul de Sud și Bavaria sunt, de asemenea, regiunile strânsă pentru a vizita, sau aţi putea dori să viziteze moara Hinterloch, situat pe calea drumeţii de Hinterloch, unde puteţi lua parte la un tur ghidat sau viziona un măcinare Arată. Cu locaţia orientat spre sud şi caracterul autentic rural, Ellbögen este un loc ideal pentru relaxare.

   Intrebari frecvente despre Ellbogen

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Ellbogen?

   Apartment Erbhof Zach, Appartements Ferienwohnungen Monika Holzl, Gasthof Neuwirt sunt cele mai populare hoteluri din Ellbogen

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Ellbogen?

   Gasthof Neuwirt sunt cele mai apreciate hoteluri din Ellbogen ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Ellbogen.

   Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Ellbogen?

   Gasthof Neuwirt sunt hoteluri din Ellbogen ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Ellbogen.