Munte Gotzens, Innsbruck Tirol Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Munte× (4 oferte, 260.4EUR - 659.8EUR)

Afiseaza harta
Alp Art Hotel, Gotzens

Alp Art Hotel

Gotzens, Innsbruck Tirol, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Gotznerhof, Gotzens

Gotznerhof  

Gotzens, Innsbruck Tirol, Austria

 • Hotel aproape de partia de ski  
 • Fara transport
Hotel Edelweiss, Gotzens

Hotel Edelweiss

   Scor 8.1 din 1 comentarii

Gotzens, Innsbruck Tirol, Austria

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Fara transport
Gasthof G Otznerhof, Gotzens

Gasthof G Otznerhof

Gotzens, Innsbruck Tirol, Austria

  • Fara transport

  Despre GotzensPrezentare si poze Gotzens

  Gotzens

  Götzens este o localitate mică şi romantică, la doar cca. 10 km de Innsbruck. Zona de schi olimpică (1964 şi 1976) atrage până astăzi mulţi vizitatori. Până la domeniul schiabil Götzens/Mutters sunt doar 500 m, Axamer Lizum este la cca. 10 km. Localitatea este situată pe un platou însorit, de unde puteţi să apreciaţi o vedere fantastică asupra munţilor înconjurători.
  În ceea ce priveşte ocuparea timpului liber nu există practic limite! Relaxare şi linişte puteţi găsi făcând o plimbare cu sania trasă de cai, sau o excursie prin pădure, eventual la lumina torţelor. Cei care îşi doresc ceva mai animat, pot alege, printre altele, între o seară la bowling sau la săniuş. În plus există în învecinatul Axams un centru dedicat timpului liber, unde vă este oferită posibilitatea de a practica numeroase activităţi. De asemenea în apropiere este capitala Tirolului Innsbruck, ale cărui numeroase magazine vă invită la cumpărături.

  Recomandari turistice pentru Gotzens

  Pentru cei care îşi doresc un concediu variat şi companie plăcută, Götzens este perfect! Fanii Après-Ski-ului găsesc aici o discotecă, un bar "aventură", „Bini’s Karaoke-Bar“ şi numeroase alte posibilităţi de a petrece o seară interesantă. Din acestea fac parte drumeţii pe zăpadă, derdeluş, bob, patinaj, excursii la lumina torţelor şi competiţii schi cu ceremonie de premiere. Dacă acestea nu sunt de ajuns - vă recomadăm o plimbare la Innsbruck, la doar 7 km depărtare. În capitala Tirolului găsiţi o oferta variată de cultură şi agrement care nu lasă nimic de dorit.

  Intrebari frecvente despre Gotzens

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Gotzens?

  Alp Art Hotel, Gotznerhof, Hotel Edelweiss, GASTHOF G oTZNERHOF sunt cele mai populare hoteluri din Gotzens

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Gotzens?

  Alp Art Hotel, Gotznerhof, Hotel Edelweiss, GASTHOF G oTZNERHOF sunt cele mai apreciate hoteluri din Gotzens ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Gotzens.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Gotzens?

  Gotznerhof, Alp Art Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Gotzens ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Gotzens.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Gotzens?

  Hotel Edelweiss sunt cele mai apreciate hoteluri din Gotzens ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Gotzens.

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Gotzens?

  Alp Art Hotel sunt hoteluri din Gotzens ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Gotzens.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Gotzens?

  Gotznerhof, Alp Art Hotel sunt hoteluri din Gotzens ce au acces gratuit la internet