Munte Oberperfuss, Innsbruck Tirol Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Munte× (4 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Kleissl, Oberperfuss

Hotel Kleissl

Oberperfuss, Innsbruck Tirol, Austria

  • Fara transport
  Apartment Haus Sailer, Oberperfuss

  Apartment Haus Sailer

  Oberperfuss, Innsbruck Tirol, Austria

   • Fara transport

   Despre OberperfussPrezentare si poze Oberperfuss

   Oberperfuss

   Staţiunea montană Oberperfuss este situată într-un peisaj idilic, departe de agitaţie şi zgomot. Cei cca. 15 km care o despart de capitala Innsbruck pot fi acoperiţi în puţine minute cu maşina. Atmosfera este completată de situarea geografică excelentă a Oberperfuss, la 820 m altitudine pe platou ceea ce crează o vedere panoramică extraordinară. Departe de turismul de masă vă aşteaptă cu cei ai săi 3.000 locuitori într-un adevărat paradis de drumeţii - peste 180 km vă stau la dispoziţie! Localitatea în sine oferă în speial turiştilor care preferă o vacanţă liniştită, numeroase posibilităţi. Schiorii apreciază în special situarea convenabilă chiar lângă staţia de vale a gondolei de la Rangger Köpfl, care vă duce imediat pe munte.

   Recomandari turistice pentru Oberperfuss

   În Oberperfuss există, pe lângă o discotecă diferite localuri confortabile şi baruri unde puteţi încheia ziua liniştit. Dacă preferaţi mai mult sport de două ori pe săptămână puteţi schia în nocturnă după căderea întunericului. În plus localitatea dispune de un derdeluş de 10 km şi vă oferă numeroase posibilităţi de drumeţii şi excursii. Petrecăreţii care îşi doresc ceva mai multă varietate precum şi pasionaţii de cultură vor găsi ceea ce caută la o excursie la Innsbruck, la cca. 15 km depărtare. Capitala Tirolului vă aşteaptă cu numeroase cluburi, discoteci, restaurante şi baruri şi în plus diferite oferte de teatru, cinematograf, muzee şi concerte.

   Intrebari frecvente despre Oberperfuss

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Oberperfuss?

   COZY APARTMENT IN OBERPERFUSS NEAR SKI AREA, Apartment Haus Sailer, Gastehaus Huber Das Tiroler Bandb, Hotel Kleissl sunt cele mai populare hoteluri din Oberperfuss