Munte Kolsassberg, Innsbruck Tirol Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Munte× (3 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Pensiune Jagerhof, Kolsassberg

Hotel Pensiune Jagerhof

Kolsassberg, Innsbruck Tirol, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Apartment Sonnenwinkel 1, Kolsassberg

Apartment Sonnenwinkel 1

Kolsassberg, Innsbruck Tirol, Austria

  • Fara transport
  Holiday Home Sonnenwinkel, Kolsassberg

  Holiday Home Sonnenwinkel

  Kolsassberg, Innsbruck Tirol, Austria

   • Fara transport

   Despre KolsassbergPrezentare si poze Kolsassberg

   Kolsassberg

   Satul montan primitor şi liniştit Kolsassberg este situat la 906 m de altitudine, încadrat de munţii Karwendel şi Alpii Tuxer, între Olympiastadt Innsbruck şi frumoasa Zillertal. Staţiunea cu multă tradiţie vă aşteaptă cu oferte de relaxare şi refacere, plimbări prelungite şi schi pe pârtii minunat preparate. Situarea la altitudine a Kolsassberg permite o vedere panoramică de invidiat asupra Inntal şi a lanţurilor montane înconjurătoare. Iar apropierea de Innsbruck vă oferă posibilitatea de a face o vizită acestui frumos oraş şi atracţiilor sale.

   Recomandari turistice pentru Kolsassberg

   După o zi plină de schi - alpin sau nordic - sau petrecută la o drumeţie aveţi posibilitatea de a vă răsfăţa pe Kolsassberg cu specialităţi culinare tiroleze. Menţiuni speciale merită de exemplu "Hofer Stub'n" sau "Berggasthaus Gartlach". Ambele localuri vă aşteaptă cu ambient tipic tirolez şi bineînţeles mâncare pe măsură. De la Berggasthaus Gartlach puteţi coborî pe sanie pe derdeluşul natural până la Kolsassberg dacă stratul de zăpadă o permite. Cine are chef pe seară de ceva mai multă acţiune poate să facă excursie la Innsbruck (ca. 25 km) şi profita de numeroasele baruri şi discoteci aici deschise.

   Intrebari frecvente despre Kolsassberg

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Kolsassberg?

   Hotel Pensiune Jagerhof, Holiday Home Sonnenwinkel, Apartment Sonnenwinkel 1 sunt cele mai populare hoteluri din Kolsassberg

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Kolsassberg?

   Hotel Pensiune Jagerhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Kolsassberg ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Kolsassberg.

   Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Kolsassberg?

   Hotel Pensiune Jagerhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Kolsassberg ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Kolsassberg.

   Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Kolsassberg?

   Hotel Pensiune Jagerhof sunt hoteluri din Kolsassberg ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Kolsassberg.