Oferte cazare Hochfilzen, Alpii Kitzbuhel Tirol Austria iarna 2022
(5 oferte, 407.1EUR - 407.1EUR)
Fairhotel Hochfilzen, Hochfilzen

Fairhotel Hochfilzen

Hochfilzen, Alpii Kitzbuhel Tirol, Austria

  • Fara transport
  Hotel Edelweiss, Hochfilzen

  Hotel Edelweiss

  Hochfilzen, Alpii Kitzbuhel Tirol, Austria

   • Fara transport
   Hotel Warmingerhof, Hochfilzen

   Hotel Warmingerhof

   Hochfilzen, Alpii Kitzbuhel Tirol, Austria

    • Fara transport
    Ferienhof Obertenn, Hochfilzen

    Ferienhof Obertenn

    Hochfilzen, Alpii Kitzbuhel Tirol, Austria

     • Fara transport
     Gastehaus Katharina, Hochfilzen

     Gastehaus Katharina

     Hochfilzen, Alpii Kitzbuhel Tirol, Austria

      • Fara transport

      Oferte Hochfilzen

      Hochfilzen, Alpii Kitzbuhel Tirol, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

      Partiile de ski din Hochfilzen sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Hochfilzen pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Hochfilzen sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

      Conditiile de zapada sunt excelente in Hochfilzen oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

      Echipamentul de instalatii pe cablu din Hochfilzen garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Hochfilzen va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

      Oferte cazare Hochfilzen, Alpii Kitzbuhel Tirol, Austria iarna 2022 - Alege din 5 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

      Intrebari frecvente despre Hochfilzen

      Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Hochfilzen?

      GaSTEHAUS KATHARINA, FERIENHOF OBERTENN, Hotel Warmingerhof, Hotel Edelweiss, Fairhotel Hochfilzen sunt cele mai populare hoteluri din Hochfilzen

      Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Hochfilzen?

      Hotel Warmingerhof, Hotel Edelweiss sunt cele mai apreciate hoteluri din Hochfilzen ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Hochfilzen.