Oferte cazare Pass Thurn, Alpii Kitzbuhel Tirol Austria iarna 2021
(1 oferte, 50EUR - 500EUR)
Sporthotel Kogler, Pass Thurn

Sporthotel Kogler

Pass Thurn, Alpii Kitzbuhel Tirol, Austria

  • Fara transport

  Despre Pass ThurnPrezentare si poze Pass Thurn

  Pass Thurn

  Pass Thurn este situat la 1274 km altitudine în Alpii Kitzbühel. Cele mai apropiate staţiuni din vale în trecătoarea Alpenpass, care leagă Tirolul cu Pinzgau, sunt Kitzbühel la nord şi Mittersill la sud. Pe lângă o vedere panoramică unică împrejurimile Pass Thurn includ un peisaj mlăştinos (smârc), care este astăzi protejat ca rezervat natural şi unde există 3 tipuri diferite de plante carnivore. Pasul, alcătuit în era glaciară, este excelent pentru împătimiţii de schi fond. La o altitudine de 1.250 m este situată pârtia de schi fond panoramică de 10 km Hochmoor, care vă aşteaptă nu doar cu o vedere unică asupra Hohe Tauern, ci duce şi prin pădurea înzăpezită conferindu-vă un sentiment de linişte absolută. Schiorii şi boarderii au în plus de aici acces direct la domeniu schiabil Kitzbühel: telescaunul "Resterhöhe" îi duce cu viteza vântului la pârtii. De la Hollersbach ajungeţi pe munte cu instalaţia Panoramabahn.

  Oferte Pass Thurn

  Pass Thurn, Alpii Kitzbuhel Tirol, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Pass Thurn sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Pass Thurn pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Pass Thurn sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Pass Thurn oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Pass Thurn garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Pass Thurn va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Pass Thurn, Alpii Kitzbuhel Tirol, Austria iarna 2021 - 2022 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Recomandari turistice pentru Pass Thurn

  Zona de schi Kitzbühel este renumită şi datorită ofertelor unice de Apres-ski, care încep chiar domeniul schiabil, cum ar fi "Sonnbergalm" sau "Tonis Hütte". Localurile „5erl“, „Pavillon“, „Londoner“ şi „Klausenfalle“, precum şi "Stamperl" - unde se zice că a fost inventat Apres-Ski-ul sau - pentru mai târziu - „Highways“ sau „Jimmys“ sunt foarte îndrăgite. Numeroase restaurante vă aşteptă cu specialităţi internaţionale şi locale. Oraşul însă este pregătit pentru mai mult decât pentru vizitatorii doritori de distracţie – cei ce preferă să se bucure de natură pot profita, printre altele, de traseele de plimbare în jurul lacurilor şi de-a lungul cursurilor de apă. Derdeluşul cu nocturnă de 3,5 km de la Gaisberg/Kirchberg este o experienţă unică, la fel şi o plimbare cu sania trasă de cai sau o plimbare la lumina torţelor prin peisajul înzăpezit. Pentru relaxare după o zi agitată vă aşteaptă „Aquarena“ - cu piscine şi saune, iar un cinematograf şi un cazinou completează oferta.

  Intrebari frecvente despre Pass Thurn

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Pass Thurn?

  Sporthotel Kogler sunt cele mai populare hoteluri din Pass Thurn

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Pass Thurn?

  Sporthotel Kogler sunt cele mai apreciate hoteluri din Pass Thurn ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Pass Thurn.