Oferte cazare Fugenberg, Zillertal Tirol Austria iarna 2022
(8 oferte, 350EUR - 350EUR)
Das Wiesegg, Fugenberg

Das Wiesegg

Fugenberg, Zillertal Tirol, Austria

  • Fara transport
  Wohlfuehlhotel Schiestl, Fugenberg

  Wohlfuehlhotel Schiestl

  Fugenberg, Zillertal Tirol, Austria

   • Fara transport
   Waldfriede, Fugenberg

   Waldfriede

   Fugenberg, Zillertal Tirol, Austria

    • Fara transport
    Montana Aparthotel, Fugenberg

    Montana Aparthotel

    Fugenberg, Zillertal Tirol, Austria

     • Fara transport
     Pension Platzer, Fugenberg

     Pension Platzer

     Fugenberg, Zillertal Tirol, Austria

      • Fara transport
      Asterhof, Fugenberg

      Asterhof

      Fugenberg, Zillertal Tirol, Austria

       • Fara transport

       Oferte Fugenberg

       Fugenberg, Zillertal Tirol, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

       Partiile de ski din Fugenberg sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Fugenberg pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Fugenberg sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

       Conditiile de zapada sunt excelente in Fugenberg oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

       Echipamentul de instalatii pe cablu din Fugenberg garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Fugenberg va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

       Oferte cazare Fugenberg, Zillertal Tirol, Austria iarna 2022 - 2023 - Alege din 8 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

       Intrebari frecvente despre Fugenberg

       Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Fugenberg?

       PENSION PLATZER, MONTANA APARTHOTEL, DAS WIESEGG, ASTERHOF, Aparthotel Asterhof Und Seine Ferienhauser sunt cele mai populare hoteluri din Fugenberg

       Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Fugenberg?

       Waldfriede, MONTANA APARTHOTEL, WOHLFUEHLHOTEL SCHIESTL sunt cele mai apreciate hoteluri din Fugenberg ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Fugenberg.