Oferte cazare Gortschach, Zillertal Tirol Austria iarna 2023
(4 oferte, 50EUR - 500EUR)
Apartment Meran Pts120, Gortschach

Apartment Meran Pts120

Gortschach, Zillertal Tirol, Austria

  • Fara transport
  Apartment Meran Pts121, Gortschach

  Apartment Meran Pts121

  Gortschach, Zillertal Tirol, Austria

   • Fara transport

   Oferte Gortschach

   Gortschach, Zillertal Tirol, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Gortschach sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Gortschach pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Gortschach sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Gortschach oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Gortschach garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Gortschach va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Gortschach, Zillertal Tirol, Austria iarna 2023 - 2024 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Gortschach

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Gortschach?

   Apartment Meran Pts121, Apartment Meran Pts120 sunt cele mai populare hoteluri din Gortschach