New Year Austria 2024
Filters: Category: New Year × (5 offers, 180.1EUR - 752.5EUR)


Show map
Harmony Hotel Harfenwirt, Niederau

Harmony Hotel Harfenwirt  

Niederau, Tyrol, Austria

 • Hotel with indoor pool  
 • No transport provided

  Last booking: 11/19/2023

Circuit Revelion Boem La Praga Autocar 2023, Austria Germania Cehia

Circuit Revelion Boem La Praga Autocar 2023

Austria Germania Cehia, Austria, Austria

  • Bus (12/28 - 01/03/2024)
   Departures in date: 12/28
  Hotel Moserhof, Seeboden Am Millstattersee

  Hotel Moserhof

  Seeboden Am Millstattersee, Carinthia, Austria

  • Hotel with wi-fi Internet  
  • No transport provided
  Gesundheitsresort Das Sieben, Bad Haring

  Gesundheitsresort Das Sieben  

  Bad Haring, Tyrol, Austria

  • Hotel with indoor pool  
  • No transport provided
  Hotel Fliana, Ischgl

  Hotel Fliana  

  Ischgl, Tyrol, Austria

  • Hotel with wi-fi Internet  
  • No transport provided

  New Year in Austria

  New Year in Austria

  Direct Booking will be offered a dream New Year in Austria regions surrounded by mountains, snow and enchanting landscapes. Packages and holidays for New Year in Austria will offer accommodation, meals and services in New Year's Eve dinner in hotels and resorts villas and accommodation in Austrian cities such as Vienna, Salzburg, Zell am Ziller Zillertal or Kaprun ideal for families or groups of friends. Offers available can be booked online or by phone at reasonable prices with or without transport options and special offers early registration (early booking) through price reductions are ideal for a budget holiday econimic. You can request a personalized offer and we will prepare the most advantageous offer for the New Year in Austria, at cheap rates, favorable to any holiday budget.


    Read blog articles about Austria

  Descopera pietele de Craciun din Viena

  19.12.2017 Austria

  Cum sarbatorile se apropie cu pași repezi, iar planurile de vacanta sunt adesea lasate pe ultima suta de metri, ne-am gandit sa va aducem puțină inspiratie enumerand pietele de Craciun din Viena. Asadar, iată pietele de Craciun din Viena, de care să te tot bucuri de sarbatori.

  Evenimente de Revelion in Austria

  21.11.2017 Austria

  Revelion în Austria… în țara cu cele mai variate oportunități de petrecere a timpului liber. O țară care te ademenește cu romantismul Austriei, cu concertele de muzică clasică, cu patinoarele pline de îndrăgostiți, cu gastronomia aromată și zecile de destinații pentru schi.

  Unde mergem la schi in Austria?

  21.11.2017 Austria

  Sate alpine de poveste, pante de schi în Austria ușor împădurite și gazde prietenoase. Austria este locul unde începătorii se îndrăgostesc de sporturile de iarnă, unde intermediarii pot schia toată ziua pe piste mai lungi ca o autostradă și unde avansații fac un real spectacol.

  Cele mai frumoase partii de ski din Austria

  18.02.2015 Austria

  Cele mai mari domenii schiabile din Austria, interconectate în rețea, propun activități pentru skiorii de toate nivelurile. La un preț accesibil, amatorii de ski care aleg Austria ca destinație de vacanță de iarnă, au de ales dintr-o varietate de pârtii și trasee de ski, dotate cu toate accesoriile logistice necesare practicării, nemaivorbind de pârtiile special amenajate pentru snowboarderi.