Oferte cazare Virgen, Tirolul De Est Austria iarna 2022
(12 oferte, 50EUR - 500EUR)
Habererhof, Virgen

Habererhof

Virgen, Tirolul De Est, Austria

  • Fara transport
  Schlossnerhof, Virgen

  Schlossnerhof

  Virgen, Tirolul De Est, Austria

   • Fara transport
   Santnerhof, Virgen

   Santnerhof

   Virgen, Tirolul De Est, Austria

    • Fara transport
    Ferienhaus Marlen, Virgen

    Ferienhaus Marlen

    Virgen, Tirolul De Est, Austria

     • Fara transport
     Stoanahof, Virgen

     Stoanahof

     Virgen, Tirolul De Est, Austria

      • Fara transport
      Klampererhof, Virgen

      Klampererhof

      Virgen, Tirolul De Est, Austria

       • Fara transport
       Haus Bstieler, Virgen

       Haus Bstieler

       Virgen, Tirolul De Est, Austria

        • Fara transport

        Despre VirgenPrezentare si poze Virgen

        Virgen

        Staţiunea răsfăţată de soare Virgen este situată la aprox. 1.200 m altitudine, la sud de Alpenhauptkamm, în Parcul Naţional Hohe Tauern, între Großglockner şi Großvenediger - Marele Veneţian. Agitaţia şi haosul caracteristic marilor domenii schiabile le veţi căuta în van în Virgen. Această zonă este destinată sportivilor de iarnă care preferă o praticare mai liniştită a acestora. 21 km pârtii de schi fond marcate vă duc prin peisajul înzăpezit, derdeluşul vă aşteaptă cu nocturnă iar excursiile pe zăpadă adâncă vă garantează ore de plăcere. Fanilor de schi şi snowboard le stau la dispoziţie, datorită apropierii de domeniul schiabil de la Matrei pârtii variate, iar seara toţi oaspeţii se pot relaxa la unul din restaurantele sau barurile din localitate.

        Oferte Virgen

        Virgen, Tirolul De Est, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

        Partiile de ski din Virgen sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Virgen pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Virgen sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

        Conditiile de zapada sunt excelente in Virgen oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

        Echipamentul de instalatii pe cablu din Virgen garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Virgen va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

        Oferte cazare Virgen, Tirolul De Est, Austria iarna 2022 - 2023 - Alege din 12 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

        Recomandari turistice pentru Virgen

        Après-Ski-ul în Matrei este mai degrabă liniştit. Aici puteţi termina o zi plăcută la schi într-un bar sau un pub, vă recomandăm în special o vizită la barul Après-Ski din hotelul Goldried sau la "Tom’s Pub Bar", care se află amândouă lângă staţia din vale a Goldriedbahn. Distracţie după schi vă aşteaptă şi la derdeluş în valea Virgental. Iubitorii de natură nu pot pierde ocazia de a face o excursie pe zăpadă cu ghizii Parcului Naţional Hohe Tauern. Mai pe seară "BB-Bar" în Matrei le stă la dispoziţie petrecăreţilor cu muzică animată şi cocktailuri "personalizate".

        Intrebari frecvente despre Virgen

        Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Virgen?

        HABERERHOF, Gasthof Pension Klaunzer, Gasthof Rose Virgen Osttirol, FERIENHAUS MARLEN, BACHER FERIENWOHNUNGEN sunt cele mai populare hoteluri din Virgen