Ski Latschach, Carintia Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (2 oferte, 324.1EUR - 350EUR)
Pauli´S Familienhotel Pogoriacherhof, Latschach

Pauli´S Familienhotel Pogoriacherhof

Latschach, Carintia, Austria

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Pachernighof, Latschach

Pachernighof

Latschach, Carintia, Austria

  • Fara transport

  Vacante ski Latschach

  Latschach reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Latschach oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Latschach va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte Ski Latschach (Carintia, Austria) iarna 2022 - 2023 - Alege din 2 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

  Intrebari frecvente despre Latschach

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Latschach?

  Pauli´S Familienhotel Pogoriacherhof, Pachernighof sunt cele mai populare hoteluri din Latschach

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Latschach?

  Pauli´S Familienhotel Pogoriacherhof, Pachernighof sunt cele mai apreciate hoteluri din Latschach ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Latschach.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Latschach?

  Pauli´S Familienhotel Pogoriacherhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Latschach ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Latschach.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Latschach?

  Pauli´S Familienhotel Pogoriacherhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Latschach cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Latschach.

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Latschach?

  Pauli´S Familienhotel Pogoriacherhof sunt hoteluri din Latschach ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Latschach.