Ski Woerthersee, Carintia Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (2 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Parks, Woerthersee

Hotel Parks

Woerthersee, Carintia, Austria

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport

Vacante ski Woerthersee

Woerthersee reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Woerthersee oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Woerthersee va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski Woerthersee (Carintia, Austria) iarna 2022 - Alege din 2 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Woerthersee

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Woerthersee?

Hotel Eden Park Retro Chic Hotel, Hotel Parks sunt cele mai populare hoteluri din Woerthersee

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Woerthersee?

Hotel Parks sunt cele mai apreciate hoteluri din Woerthersee ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Woerthersee.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Woerthersee?

Hotel Parks sunt cele mai apreciate hoteluri din Woerthersee ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Woerthersee.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Woerthersee?

Hotel Parks sunt cele mai apreciate hoteluri din Woerthersee cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Woerthersee.