Ski Oberaichwald, Carintia Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (5 oferte, 74.2EUR - 1000EUR)
Naturel Hoteldorf Schonleitn, Oberaichwald

Naturel Hoteldorf Schonleitn

Oberaichwald, Carintia, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Alpe Adria Apartments, Oberaichwald

Alpe Adria Apartments

Oberaichwald, Carintia, Austria

  • Fara transport

  Despre OberaichwaldPrezentare si poze Oberaichwald

  Oberaichwald

  Informaţii generale
  Oberaichwald este situat aproape de Faaker See, într-un mediu picturale. Calmă țara viață este conectat acolo cu confort ridicat.

  Vacante ski Oberaichwald

  Oberaichwald reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Oberaichwald oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Oberaichwald va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte Ski Oberaichwald (Carintia, Austria) iarna 2022 - 2023 - Alege din 5 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune si Pensiune completa, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

  Intrebari frecvente despre Oberaichwald

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Oberaichwald?

  Naturel Hoteldorf Schonleitn, Ferienhauser Inge Und Seeblick, Panoramahotel Schachinger, Alpe Adria Apartments, Naturel Hoteldorf SCHoNLE sunt cele mai populare hoteluri din Oberaichwald

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Oberaichwald?

  Naturel Hoteldorf Schonleitn, Naturel Hoteldorf SCHoNLE sunt cele mai apreciate hoteluri din Oberaichwald ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Oberaichwald.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Oberaichwald?

  Naturel Hoteldorf Schonleitn sunt cele mai apreciate hoteluri din Oberaichwald ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Oberaichwald.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Oberaichwald?

  Naturel Hoteldorf Schonleitn sunt cele mai apreciate hoteluri din Oberaichwald cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Oberaichwald.

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Oberaichwald?

  Naturel Hoteldorf Schonleitn sunt hoteluri din Oberaichwald ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Oberaichwald.