Ski Krumpendorf, Carintia Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta

Despre KrumpendorfPrezentare si poze Krumpendorf

Krumpendorf

Krumpendorf se întinde de-a lungul țărmului nordic al Wörthersee , cel mai mare lac din Carintia, iar in est se învecinează cu capitala de stat Klagenfurt. La Krumpendorf se poate ajunge prin două cai cu autovehiculului Süd Autobahn (A2) de la Viena la Villach și granița cu Italia.

Vacante ski Krumpendorf

Krumpendorf reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Krumpendorf oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Krumpendorf va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski Krumpendorf (Carintia, Austria) iarna 2022 - 2023 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Recomandari turistice pentru Krumpendorf

Castelul Drasing
Lacul Wörthersee este una dintre cele mai iubite zone ale regiunii dintre Alpi și Marea Adriatică.

Intrebari frecvente despre Krumpendorf

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Krumpendorf?

Feel Good Boutique Hotel Egger sunt cele mai populare hoteluri din Krumpendorf