Ski Feistritz Im Rosental, Carintia Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (3 oferte, 50EUR - 500EUR)
Wahaha Paradise Sport Family Resort, Feistritz Im Rosental

Wahaha Paradise Sport Family Resort

Feistritz Im Rosental, Carintia, Austria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Wahaha Paradise, Feistritz Im Rosental

Wahaha Paradise

Feistritz Im Rosental, Carintia, Austria

  • Fara transport
  Gasthaus Stefaner, Feistritz Im Rosental

  Gasthaus Stefaner

  Feistritz Im Rosental, Carintia, Austria

   • Fara transport

   Vacante ski Feistritz Im Rosental

   Feistritz Im Rosental reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Feistritz Im Rosental oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Feistritz Im Rosental va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte Ski Feistritz Im Rosental (Carintia, Austria) iarna 2022 - 2023 - Alege din 3 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

   Intrebari frecvente despre Feistritz Im Rosental

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Feistritz Im Rosental?

   Wahaha Paradise Sport Family Resort, GASTHAUS STEFANER, Wahaha Paradise sunt cele mai populare hoteluri din Feistritz Im Rosental

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Feistritz Im Rosental?

   Wahaha Paradise sunt cele mai apreciate hoteluri din Feistritz Im Rosental ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Feistritz Im Rosental.

   Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Feistritz Im Rosental?

   Wahaha Paradise Sport Family Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Feistritz Im Rosental ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Feistritz Im Rosental.

   Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Feistritz Im Rosental?

   Wahaha Paradise Sport Family Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Feistritz Im Rosental cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Feistritz Im Rosental.

   Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Feistritz Im Rosental?

   Wahaha Paradise Sport Family Resort sunt hoteluri din Feistritz Im Rosental ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Feistritz Im Rosental.