Oferte cazare Rust Am Neusiedler See, Burgenland Austria iarna 2021
(4 oferte, 324.1EUR - 373.8EUR)
Hotel Am Greiner Oder Drescher, Rust Am Neusiedler See

Hotel Am Greiner Oder Drescher

Rust Am Neusiedler See, Burgenland, Austria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Hotel Sifkovits, Rust Am Neusiedler See

Hotel Sifkovits

Rust Am Neusiedler See, Burgenland, Austria

  • Fara transport
  Katamaran S., Rust Am Neusiedler See

  Katamaran S.

  Rust Am Neusiedler See, Burgenland, Austria

   • Fara transport
   Rust Am Neusiedler See, Rust Am Neusiedler See

   Rust Am Neusiedler See

   Rust Am Neusiedler See, Burgenland, Austria

    • Fara transport

    Oferte Rust Am Neusiedler See

    Rust Am Neusiedler See, Burgenland, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din Rust Am Neusiedler See sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Rust Am Neusiedler See pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Rust Am Neusiedler See sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Rust Am Neusiedler See oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Rust Am Neusiedler See garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Rust Am Neusiedler See va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte cazare Rust Am Neusiedler See, Burgenland, Austria iarna 2021 - 2022 - Alege din 4 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

    Intrebari frecvente despre Rust Am Neusiedler See

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Rust Am Neusiedler See?

    Hotel Am Greiner Oder Drescher, Katamaran S., Rust Am Neusiedler See, Hotel Sifkovits sunt cele mai populare hoteluri din Rust Am Neusiedler See

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Rust Am Neusiedler See?

    Hotel Am Greiner Oder Drescher sunt cele mai apreciate hoteluri din Rust Am Neusiedler See ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Rust Am Neusiedler See.

    Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Rust Am Neusiedler See?

    Hotel Am Greiner Oder Drescher sunt cele mai apreciate hoteluri din Rust Am Neusiedler See ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Rust Am Neusiedler See.

    Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Rust Am Neusiedler See?

    Hotel Am Greiner Oder Drescher sunt cele mai apreciate hoteluri din Rust Am Neusiedler See ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Rust Am Neusiedler See.

    Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Rust Am Neusiedler See?

    Hotel Am Greiner Oder Drescher sunt hoteluri din Rust Am Neusiedler See ce au acces gratuit la internet

    Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Rust Am Neusiedler See?

    Hotel Am Greiner Oder Drescher sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Rust Am Neusiedler See. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Rust Am Neusiedler See.