Oferte cazare Oetz, Otztal Austria iarna 2021
(104 oferte, 105EUR - 1000EUR)
Hotel Habicherhof, Oetz

Hotel Habicherhof

Oetz, Otztal, Austria

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport
Aktivhotel Waldhof, Oetz

Aktivhotel Waldhof

Oetz, Otztal, Austria

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport
Alpenhotel Oetz, Oetz

Alpenhotel Oetz

Oetz, Otztal, Austria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

Despre OetzPrezentare si poze Oetz

Oetz

Încadrată de Stubai şi Alpii Ötztal veţi găsi localitatea Oetz (820 m), la intrarea din Ötztal. Un loc confortabil cu multe oferte pentru iubitorii vacanţelor liniştite. Ferme tipic tiroleze, foarte colorate, hanuri primitoare şi confortabile şi biserica parohială albă precum şi lacul Piburger contribuie toate la atmosfera romantică. Schiorii găsesc domeniul schiabil potrivit pentru familii şi relativ mic Hochoetz chiar în faţa casei. Nu departe sunt domeniile mai animate, Längenfeld şi Sölden. Aici este mai degrabă distracţia pe primul plan.

Oferte Oetz

Oetz, Otztal, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Oetz sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Oetz pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Oetz sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Oetz oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Oetz garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Oetz va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Oetz, Otztal, Austria iarna 2021 - 2022 - Alege din 108 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Recomandari turistice pentru Oetz

Pentru un après-ski mai liniştit vă aşteaptă în Oetz în special colibele confortabile si rustice, dar şi hanurile din localitate. Familiile se pot bucura de o plimbare seara prin idilicul peisaj de iarnă. În Oetz-Piburg derdeluşul deschis până la ora 22 asigură distracţie pentru mic şi mare iar pe lacul Piburger puteţi lăsa urme cu patinele pe gheaţă! Pentru iubitorii de petrecere recomandăm o excursie la staţiunile din apropiere Längenfeld şi Sölden. Aici atrag barurile de après-ski, cluburi de noapte şi multe alte modalităţi turisţii la un final de zi la schi în companie.

Intrebari frecvente despre Oetz

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Oetz?

Hotel Habicherhof, Alpenhotel Oetz, Aktivhotel Waldhof, Natur Aktiv Resort otzt, Haus Evelyne sunt cele mai populare hoteluri din Oetz

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Oetz?

Aktivhotel Waldhof, Alpenhotel Oetz, Hotel Habicherhof, Natur Aktiv Resort otzt, Nature Resort Otztal sunt cele mai apreciate hoteluri din Oetz ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Oetz.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Oetz?

Aktivhotel Waldhof, Hotel Habicherhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Oetz ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Oetz.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Oetz?

Aktivhotel Waldhof, PENSION VILLA AGNES sunt cele mai apreciate hoteluri din Oetz ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Oetz.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Oetz?

Aktivhotel Waldhof, Hotel Habicherhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Oetz cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Oetz.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Oetz?

Aktivhotel Waldhof, Hotel Habicherhof sunt hoteluri din Oetz ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Oetz.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Oetz?

Hotel Habicherhof sunt hoteluri din Oetz ce au acces gratuit la internet