Oferte cazare Mauerbach, Regiunea Viena Austria iarna 2021
(5 oferte, 105EUR - 350EUR)
Berghotel Tulbingerkogel, Mauerbach

Berghotel Tulbingerkogel

Mauerbach, Regiunea Viena, Austria

  • Fara transport
  Hotel Schlosspark Mauerba, Mauerbach

  Hotel Schlosspark Mauerba

  Mauerbach, Regiunea Viena, Austria

   • Fara transport

   Oferte Mauerbach

   Mauerbach, Regiunea Viena, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Mauerbach sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Mauerbach pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Mauerbach sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Mauerbach oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Mauerbach garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Mauerbach va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Mauerbach, Regiunea Viena, Austria iarna 2021 - 2022 - Alege din 5 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Mauerbach

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Mauerbach?

   SCHLOSSPARK MAUERBACH SEMINAR HOTEL RESTAURANT, Berghotel Tulbingerkogel, Hotel Schlosspark Mauerba, Berghotel Tulbingerkogel The Originals Relais, Hotel Schlosspark Mauerbach sunt cele mai populare hoteluri din Mauerbach

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Mauerbach?

   Hotel Schlosspark Mauerbach, Berghotel Tulbingerkogel The Originals Relais sunt cele mai apreciate hoteluri din Mauerbach ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Mauerbach.