Oferte cazare Grossgmain, Salzburg Land Austria iarna 2021
(5 oferte, 124EUR - 124EUR)
Hotel Votterl, Grossgmain

Hotel Votterl

Grossgmain, Salzburg Land, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Gasthof Steinerwirt, Grossgmain

Gasthof Steinerwirt

Grossgmain, Salzburg Land, Austria

  • Fara transport
  Kerschbaumergut, Grossgmain

  Kerschbaumergut

  Grossgmain, Salzburg Land, Austria

   • Fara transport
   Gastehaus Waldeck, Grossgmain

   Gastehaus Waldeck

   Grossgmain, Salzburg Land, Austria

    • Fara transport

    Oferte Grossgmain

    Grossgmain, Salzburg Land, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din Grossgmain sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Grossgmain pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Grossgmain sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Grossgmain oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Grossgmain garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Grossgmain va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte cazare Grossgmain, Salzburg Land, Austria iarna 2021 - 2022 - Alege din 6 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

    Intrebari frecvente despre Grossgmain

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Grossgmain?

    Hotel Votterl, APPARTEMENT WINDHAGERBAUER, GASTEHAUS WALDECK, KERSCHBAUMERGUT, GASTHOF STEINERWIRT sunt cele mai populare hoteluri din Grossgmain

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Grossgmain?

    Hotel Votterl sunt cele mai apreciate hoteluri din Grossgmain ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Grossgmain.

    Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Grossgmain?

    Hotel Votterl sunt hoteluri din Grossgmain ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Grossgmain.