Oferte cazare Fusch An Der Glocknerstraße, Zell Am See Salzburg Austria iarna 2022
(8 oferte, 142.4EUR - 142.4EUR)
Hotel Pension Unterkramerhof, Fusch An Der Glocknerstraße

Hotel Pension Unterkramerhof

Fusch An Der Glocknerstraße, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Feriendorf Ponyhof, Fusch An Der Glocknerstraße

Feriendorf Ponyhof  

Fusch An Der Glocknerstraße, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Hotel Wasserfall, Fusch An Der Glocknerstraße

Hotel Wasserfall

Fusch An Der Glocknerstraße, Zell am See Salzburg, Austria

  • Fara transport
  Hotel Post Fusch, Fusch An Der Glocknerstraße

  Hotel Post Fusch

  Fusch An Der Glocknerstraße, Zell am See Salzburg, Austria

   • Fara transport
   Oberreiter Am Dorfbrunnen, Fusch An Der Glocknerstraße

   Oberreiter Am Dorfbrunnen

   Fusch An Der Glocknerstraße, Zell am See Salzburg, Austria

    • Fara transport
    Pension Andrea, Fusch An Der Glocknerstraße

    Pension Andrea

    Fusch An Der Glocknerstraße, Zell am See Salzburg, Austria

     • Fara transport
     Pension Dorfplatzl, Fusch An Der Glocknerstraße

     Pension Dorfplatzl

     Fusch An Der Glocknerstraße, Zell am See Salzburg, Austria

      • Fara transport
      Gastehaus Haus Brunhilde, Fusch An Der Glocknerstraße

      Gastehaus Haus Brunhilde

      Fusch An Der Glocknerstraße, Zell am See Salzburg, Austria

       • Fara transport

       Despre Fusch An Der GlocknerstraßePrezentare si poze Fusch An Der Glocknerstraße

       Fusch An Der Glocknerstraße

       Informaţii generale
       Natura rezervă Fusch o Gloßglocknerstrasse der minciuni 805 m deasupra mării nivel şi are 800 de locuitori. Poarta de acces la Großglockner este cunoscut ca "Großglockner Hochalpenstraße', construit între 1930 și 1935. În fiecare an, peste un milion de vizitatori face 'Glocknerstrasse' o destinaţie excursie statutului extradordinary. Fusch este bogat în plante și animale, în special în zona 'Kaiser-Franz-Josefs-Höhe', unde poate fi văzut marmots. Variat de puncte de interes, plachete informaţii şi educativ plimbări însoţească vizitatorul la vârfurile munţilor. Într-adevăr confortabilul, pensiile frumoase micul dejun, pensiuni rustice sau holidaying la o fermă, invita turist să leneviţi în această staţiune tradiţionale de vacanţă şi de sănătate.

       Oferte Fusch An Der Glocknerstraße

       Fusch An Der Glocknerstraße, Zell Am See Salzburg, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

       Partiile de ski din Fusch An Der Glocknerstraße sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Fusch An Der Glocknerstraße pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Fusch An Der Glocknerstraße sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

       Conditiile de zapada sunt excelente in Fusch An Der Glocknerstraße oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

       Echipamentul de instalatii pe cablu din Fusch An Der Glocknerstraße garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Fusch An Der Glocknerstraße va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

       Oferte cazare Fusch An Der Glocknerstraße, Zell Am See Salzburg, Austria iarna 2022 - Alege din 8 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

       Intrebari frecvente despre Fusch An Der Glocknerstraße

       Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Fusch An Der Glocknerstraße?

       Hotel Pension Unterkramerhof, Feriendorf Ponyhof, PENSION ANDREA, OBERREITER AM DORFBRUNNEN, HOTEL POST FUSCH sunt cele mai populare hoteluri din Fusch An Der Glocknerstraße

       Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Fusch An Der Glocknerstraße?

       Hotel Pension Unterkramerhof, Feriendorf Ponyhof, HOTEL POST FUSCH, HOTEL WASSERFALL sunt cele mai apreciate hoteluri din Fusch An Der Glocknerstraße ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Fusch An Der Glocknerstraße.

       Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Fusch An Der Glocknerstraße?

       Feriendorf Ponyhof, HOTEL POST FUSCH sunt cele mai apreciate hoteluri din Fusch An Der Glocknerstraße ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Fusch An Der Glocknerstraße.

       Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Fusch An Der Glocknerstraße?

       Hotel Pension Unterkramerhof, Feriendorf Ponyhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Fusch An Der Glocknerstraße ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Fusch An Der Glocknerstraße.

       Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Fusch An Der Glocknerstraße?

       Feriendorf Ponyhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Fusch An Der Glocknerstraße cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Fusch An Der Glocknerstraße.

       Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Fusch An Der Glocknerstraße?

       Hotel Pension Unterkramerhof, Feriendorf Ponyhof sunt hoteluri din Fusch An Der Glocknerstraße ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Fusch An Der Glocknerstraße.

       Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Fusch An Der Glocknerstraße?

       Feriendorf Ponyhof sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Fusch An Der Glocknerstraße. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Fusch An Der Glocknerstraße.

       Care sunt hotelurile aproape de partiile de ski din Fusch An Der Glocknerstraße?

       Feriendorf Ponyhof sunt hoteluri printre cele mai apreciate hoteluri aproape de partia de ski din Fusch An Der Glocknerstraße. Mai multe hoteluri aproape de partiile de ski din Fusch An Der Glocknerstraße.