Ski Schonberg Im Stubaital, Innsbruck Tirol Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (4 oferte, 449.8EUR - 859.6EUR)
Hotel Gasthof Handl, Schonberg Im Stubaital

Hotel Gasthof Handl

Schonberg Im Stubaital, Innsbruck Tirol, Austria

  • Fara transport
  Hotel Gasthof Stefansbrucke, Schonberg Im Stubaital

  Hotel Gasthof Stefansbrucke

  Schonberg Im Stubaital, Innsbruck Tirol, Austria

   • Fara transport
   Hotel Stubai, Schonberg Im Stubaital

   Hotel Stubai

   Schonberg Im Stubaital, Innsbruck Tirol, Austria

    • Fara transport
    Casa Melissa, Schonberg Im Stubaital

    Casa Melissa

    Schonberg Im Stubaital, Innsbruck Tirol, Austria

     • Fara transport

     Vacante ski Schonberg Im Stubaital

     Schonberg Im Stubaital reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

     Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

     Conditiile de zapada sunt excelente in Schonberg Im Stubaital oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

     Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Schonberg Im Stubaital va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

     Oferte Ski Schonberg Im Stubaital (Innsbruck Tirol, Austria) iarna 2021 - 2022 - Alege din 4 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

     Intrebari frecvente despre Schonberg Im Stubaital

     Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Schonberg Im Stubaital?

     CASA MELISSA, HOTEL STUBAI, Hotel Gasthof Stefansbrucke, HOTEL GASTHOF HANDL sunt cele mai populare hoteluri din Schonberg Im Stubaital

     Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Schonberg Im Stubaital?

     HOTEL STUBAI, HOTEL GASTHOF HANDL sunt cele mai apreciate hoteluri din Schonberg Im Stubaital ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Schonberg Im Stubaital.