Ski Niedernsill, Zell Am See Salzburg Austria iarna 2019
Filtre: Categorie: Ski× (5 oferte, 385EUR - 385EUR)
Landgasthof Kehlbachwirt, Niedernsill

Landgasthof Kehlbachwirt

Niedernsill, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Gasthof Kroell, Niedernsill

Gasthof Kroell

Niedernsill, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Kehlbachwirt, Niedernsill

Kehlbachwirt

Niedernsill, Zell am See Salzburg, Austria

  • Fara transport
  Naturerlebnishotel Kehlbachwirt, Niedernsill

  Naturerlebnishotel Kehlbachwirt

  Niedernsill, Zell am See Salzburg, Austria

   • Fara transport
   Gasthof Tannenhof, Niedernsill

   Gasthof Tannenhof

   Niedernsill, Zell am See Salzburg, Austria

    • Fara transport

    Despre NiedernsillPrezentare si poze Niedernsill

    Niedernsill

    Niedernsill este un sat în zona Pinzgau din Salzburg. Niedernsill are propria zonă de schi mică și o populație totală de aproximativ 2.500.

    Pentru scopuri turistice, colaborează cu Piesendorf apropiere, cu care operează în zonele de schi și menține unele măsuri de marketing turistic (cum ar fi un site web și alte asociații de promovare).

    Vacante ski Niedernsill

    Niedernsill reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Niedernsill oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Niedernsill va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte Ski Niedernsill (Zell Am See Salzburg, Austria) iarna 2019 - 2020 - Alege din 5 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!